عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 28 مهر 1393
بازدید : 120
نویسنده : رامین رها

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: فرماندهان باید تمام همت خود را در راستای آمادگی رزمی کارکنان تحت امر معطوف کرده تا هر نوع تهدیدی خنثی شود.

امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش در چهاردهمین گردهمایی فرماندهان یکان‌های عمده، گردان‌ها و گروهان‌های نیروی زمینی، به تهدیدهای اخیر منطقه اشاره و اظهار داشت: فرماندهان باید با تمام قوا و هوشیاری در راستای خنثی‌سازی هر نوع تهدیدی انجام وظیفه کنند.

وی در ادامه با اشاره به آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه گفت: امروز ارتش ایران با سرافرازی در منطقه و جهان می‌درخشد و با داشتن سربازان ولایت‌مدار، از آمادگی رزمی بالایی برخوردار بوده و آماده هر نوع فداکاری است و با وجود این روحیه بود که در دوران دفاع مقدس علی‌رغم حمایت‌های غرب از رژیم بعثی عراق و تحمیل هزینه‌های سنگین به ایران، در نهایت، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پیروز نبرد حق علیه باطل شد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش، گردان را یک مجموعه مهم در ارتش خواند و گفت: فرماندهان باید تلاش‌های خود را منوط به ماموریت‌های محوله کنند و از درگیر شدن به کارهای حاشیه‌ای خودداری کرده و تمام همت خود را در زمینه بالا بردن آمادگی رزمی کارکنان تحت امر خود معطوف کنند


تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 115
نویسنده : رامین رها

یادواره شهید سرلشگر ولی الله فلاحی روز پنجشنبه با حضور امیر سرتیپ ستاد  سیدعبدالرحیم موسوی، جانشین فرمانده کل ارتش در فرهنگسرای جلال آل احمد شهرستان طالقان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، جانشین فرمانده کل ارتش در این مراسم با بیان خصوصیات برتر و ممتاز شهید سرلشکر ولی الله فلاحی گفت: این شهید والامقام برجسته ترین و کارامدترین مدیریت جهادی را در دوران بحرانی مسئولیت خود در ارتش ارائه کرد و ارتش را از مرگ حتمی نجات داد، آن را مداوا و تقویت کرد،به میدان جنگ برد و دشمن بعثی و متجاوز را نابود کرد و آنان را از خاک مقدس ایران اسلامی بیرون راند.

 

امیر سرتیپ موسوی با بیان اینکه شهید فلاحی هیچ نیازی به ما و معرفی خود ندارد بلکه این ما و جامعه امروز ما است که به شناسایی و شناساندن شهید فلاحی سخت نیازمند است؛ گفت: آنچه در معرفی شخصیت بی نظیر شهید فلاحی باید اشاره کرد در واقع مظلومیت اوست چراکه این شهید والامقام نه آنطور که شایسته بوده معرفی شده و نه شخصیت بی نظیر او آنطور که شاید و باید مورد تحلیل و تجلیل قرار گرفته است.

وی در ادامه با بیان اینکه در سال 58 چند مصاحبه و از جمله مناظره به یادماندنی و معروف و تاریخی شهید فلاحی با نمایندگان گروهک های ضد انقلاب را از تلویزیون دیدم و صحبت های ایشان را در نمازجمعه آن سال شنیدم،افزود:در آن مصاحبه و مناظره ایشان با چنان هیبت مردانه و آن صدای با صلابت و استحکام سخن می گفت که گویی نماد اقتدار، قدرت، اراده و صلابت ایران بود.

جانشین فرمانده کل ارتش ادامه داد: این شهید والامقام ارتش اسلام آنچنان بر من تاثیر گذاشت که عاشق پوشیدن لباس ارتش جمهوری اسلامی ایران شدم که این عشق را هنوز در دل دارم.

وی اضافه کرد: شهریور 1384 که به عنوان رییس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران تعیین شدم و وارد دفتر کار خود شدم تصویر شهید فلاحی زینت آن دفتر بود و در آن سه سالی که در آن دفتر حضور داشتم یکی از کارهای من نگاه کردن به این تصویر و تقویت این فکر بود که این مرد بزرگ در چه شرایط دشواری این سرمایه ملی یعنی ارتش را از مرگ حتمی نجات داد و آن را به قله افتخار و اقتدار نشاند.

امیر موسوی گفت: در این مدت به خود می گفتم تو اینک نگهبان این امانت گرانسنگی هستی این انسان با ایمان و والا با ایمان خود، علم و حلم و با گذشت و فداکاری و مدیریت و دوراندیشی به اینجا رسانده است.

وی افزود: بعد از تدبیر مقام معظم رهبری در خصوص مدیریت جهادی مطالعات زیادی را در این خصوص انجام داده ام که در آن مطالعات دریافتم که شهید فلاحی برجسته ترین مصداق یک مدیر جهادی و کامل ترین الگوی مدیریت جهادی از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا روز هفتم مهر 1360 یعنی زمان شهادت خود بوده است.

امیر موسوی یادآور شد:یکی از همسنگران این شهید در اهواز تعریف می کرد که شهید فلاحی در دوران دفاع مقدس شب و روز نداشت و هر شب که به محل استراحت باز می گشت از ثانیه ها هم نمی گذشت و درحال برنامه ریزی و طراحی عملیات برای دفاع از ایران اسلامی در مقابل تهاجم دشمن بعثی بود.

وی در خصوص خصوصیات اخلاقی این شهید والامقام که برخی از بزرگان نیز به آن پرداخته اند گفت:شهید سرلشکر فلاحی را یک نظامی عالم و دارای تخصص و اشراف نظامی و علوم نظامی و نبوغ و افسری بسیار شجاع و معتقد خوانده اند.برخی ها ایشان را انسانی مخلص، درخدمت انقلاب، حاضر در خط مقدم جبهه هاف متواضع، رئوف و مهربان و در تصمیم گیری ها قاطع یاد کرده اند و تعدادی دیگر نیز شهید فلاحی را میهن دوست، انقلابی و فدایی حضرت امام (ره) عنوان کرده اند؛ اما در واقع شخصیت شهید فلاحی هنوز ناشناخته مانده است و همه ما وظیفه داریم گرد مظلومیت و خوب شناخته نشدن را از چهره شهید فلاحی پاک نماییم.

یادواره شهید سرلشگر ولی الله فلاحی عصر پنجشنبه با حضور خانواده این شهید والامقام و جمعی از فرماندهان عالیرتبه نیروهای مسلح در فرهنگسرای جلال آل احمد شهرستان طالقان برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، مهنس طهایی، استاندار البرز، حجت الاسلام حسینی، امام جمعه شهرستان طالقان، مهندس لهراسبی، فرماندار طالقان، حجت الاسلام کیایی نژاد، نماینده مردم طالقان در مجلس شورای اسلامی، امیر سرتیپ حیدری، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده، معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ شهرام، معاون قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص)، تعدادی از رؤسا و معاونین ادارات تابعه سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و جمع کثیری از پیشکسوتان دفاع مقدس ارتش و همرزمان شهید فلاحی حضور داشتند.

امیر سرلشگر ولی الله فلاحی در سال 1310 در روستای کولج از توابع طالقان دیده به جهان گشود. این شهید سرافراز ارتش اسلام روز هفتم مهر 1360 پس از عملیات موفقیت آمیز ثامن الائمه(ع) و شکست حصر آبادان در سانحه هوایی سقوط هواپیمایی سی - 130 ارتش در حوالی کهریزک به لقاء الله پیوست.


تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 123
نویسنده : رامین رها

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم در مراسم افتتاح ساختمان جدید صندوق قرض الحسنه پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه گفت: هوانیروز در تمامی عملیات های دوران پرافتخار هشت سال دفاع مقدس سرافراز بوده است.

وی در جمع کارکنان پایگاه یکم رزمی هوانیروز افزود: مجموعه هوانیروز نقش بسیار ارزشمندی را در دوران دفاع مقدس از خود به یادگار گذاشته و در تمامی عملیات های دوران پرافتخار هشت سال جنگ تحمیلی سرافراز و پیروز بوده است. اوج قدرتنمایی هوانیروز نیز در عملیات مرصاد بود.

حجت الاسلام آل هاشم در ادامه قرض الحسنه را یکی از اموری دانست که موجب خوشحالی بندگان و مغفرت و رحمت خداوند می شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آیات قرآن در رابطه با سبک زندگی اسلامی و نحوه رفتار یک شخص مسلمان گفت: باید در هر جا و هر مسئولیتی که هستید به همنوعان خود نیکی کنید و سعی نمایید در زندگی همیشه فروتن بوده و خود محور نباشید. هرکس به خاطر خدا خودش را کوچک کند، خداوند بزرگ به او بزرگی عنایت می کند.


تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 114
نویسنده : رامین رها

امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) با حضور در گروه پدافند هوایی شهید صالحی کرمان از قسمت‌های مختلف آن بازدید و ساختمان مرکز پردازش الکترونیک این گروه پدافندی را افتتاح کرد.

وی در این بازدید، در جمع کارکنان این گروه گفت: مقام معظم رهبری به مسأله جوانان توجه و تأکید ویژه‌ای دارند و همه شما جوانان که در پدافند هوایی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمت می‌کنید باید قدر خود و موقعیت‌تان را بدانید.

سرتیپ اسماعیلی در پایان با حضور در کلاس‌های قرآن گروه شهید صالحی خاطرنشان کرد: قرآن کتابی انسان‌ساز و راهنمای بشریت است و عبادت خداوند و مأنوس شدن با قرآن بهترین راه رستگاریست


تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 116
نویسنده : رامین رها

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در تشریح ویژگی های برجسته شهید سرلشگر حسن آبشناسان گفت: این شهید والامقام ارتش یک نابغه و طراح منحصر به فرد جنگ های نامنظم بود.

امیر سرتیب کیومرث حیدری شامگاه سه شنبه در یادواره شهید سرلشگر حسن آبشناسان فرمانده لشگر 23 نیروهای مخصوص نزاجا و تجلیل از کهنه سربازان دفاع مقدس افزود: این شهید نمونه عینی و تندیسی از عبارت شیر روز و زاهد شب بود.

وی گفت: این شهید والامقام در عرصه جنگیدن با دشمنان یک نابغه و یک طراح منحصر به فرد جنگ های نامنظم بود که دانسته های خود را در دفاع مقدس و مقابله با دشمنان بعثی به کار گرفت.

وی اضافه کرد: زمانی که ارتش متجاوز بعثی اقتدار خود را در توانمندی یگان های نظامی و زرهی خود می دید، ابتکارات این شهید با راه اندازی یگان های شکار تانک، آنها را زمین گیر کرد.

امیر حیدری گفت: شهید آبشناسان در عملیات های نامنظم نابغه ای بی بدیل بود به طوری که طراحی های وی در این عملیات ها از افتخارات این شهید در دوران دفاع مقدس است.

وی، لشگر 23 نیروهای مخصوص نزاجا را یک نیروی ویژه در قلب نیروی زمینی عنوان کرد و گفت: این لشگر تکاور ضربات بی شماری به ارتش عراق وارد کرد.

وی گفت: اقتدار جمهوری اسلامی ایران نتیجه پایداری دیروز رزمندگان دلیر اسلام و شهدای دفاع مقدس است که به رهبری پیامبرگونه امام راحل به دست آمده است.


تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 108
نویسنده : رامین رها

در یادواره شهید سرلشکر ولی الله فلاحی، رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران که در شهرستان طالقان برگزار می شود از تندیس این شهید بزرگوار رونمایی خواهد شد. به گزارش روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در مراسم یادبود و نکوداشت امیر سرلشکر فلاحی که از ساعت 15:00 روز پنجشنبه 10مهرماه در فرهنگسرای جلال آل احمد شهرستان طالقان برگزار خواهد شد، امیر سرتیپ سیدعبدالرحیم موسوی، جانشین فرمانده کل ارتش سخنرانی خواهد کرد. در حاشیه این یادواره نیز که با حضور خانواده و جمعی از همرزمان آن شهید والامقام برگزار خواهد شد از تندیس شهید سرلشکر فلاحی رونمایی می شود


تاریخ : چهار شنبه 2 مهر 1393
بازدید : 130
نویسنده : رامین رها

معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش امروز در مراسم صبحگاه این نیرو گفت: بدون اقتدار نظامی اقتدار سیاسی تأمین نخواهد شد.

به گزارش روابط عمومی نیروی هوایی، وی با مهم ارزیابی کردن بُعد هوا افزود: در جنگ های نوین و امروزی، برتری قدرت هوایی یکی از مولفه های مهم به شمار می آید و هیچ کشوری بدون داشتن این مولفه در حوزه دفاعی موفق نخواهد بود و امروز نیروی هوایی با بهره گیری از تجارب هشت سال دفاع مقدس و اقدامات خودکفایی که انجام شده است قدرتمندتر از گذشته با آمادگی کامل از تمامیت ارضی کشور دفاع می کند.

معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش ادامه داد: تحمیل هشت سال جنگ بر این مملکت در راستای سیاست جلوگیری از ادامه حیات این انقلاب شکوهمند و سرنگونی جمهوری اسلامی ایران بود.

وی گفت: اگرچه جنگ به طور رسمی از 31 شهریور ماه 1359 آغاز شد ولی ماه ها قبل از آن، رژیم بعث در کنارتحریک بعضی قومیت ها و ایجاد اختلافات داخلی،  تحرکات نظامی در مرزهای کشور انجام می داد به نحوی که از اواخر سال 58 و قبل از آغاز جنگ بیش از 100 مورد تجاوز هوایی به کشور ما ثبت شده است.

وی اظهار داشت: صدام در توهمات خود و محاسبات اشتباهی که انجام داده بود گستاخانه ادعای تصرف یک هفته ای پایتخت ایران را کرده بود که با اقدام موثر و واکنش سریع نیروی هوایی ارتش در همان روز های آغاز جنگ به بی پایه بودن محاسبات خود پی برد.

معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی خاطرنشان کرد: در همان ساعات ابتدایی تجاوز هوایی عراق به خاک این کشور خلبانان تیزپرواز نیروی هوایی ارتش در عملیات انتقام(اولین پاسخ) سه پایگاه مهم عراق را بمباران کرده وصدمات قابل توجه ای را به نیروی هوایی این کشور وارد آورده اند.

وی با تجلیل از یاد و خاطره شهیدان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس افزود: در عملیات دیگری به نام کمان 99(140 فروندی)، تنها یک روز پس از حمله وحشیانه رژیم بعث بیش از 140 فروند از جنگنده بمب افکن های نیروی هوایی ارتش وارد عراق شدند و بخش عظیمی از قدرت دفاعی عراق را منهدم کردند. البته در این عملیات بیش از 200 فروند هواپیما شرکت داشتند و چون 140 فروند وارد خاک عراق شدند به این نام شهرت یافت.

امیر نصیرزاده با مهم ارزیابی کردن 6 ماهه اول جنگ  اظهار داشت: اقدامات نیروی هوایی در این 6 ماه مانع از پیشروی دشمن و دستیابی آنها به اهداف از پیش تعیین شده شد.

وی با بیان این که پشتیبانی هوایی نزدیک ماموریتی است که نیروی هوایی از نیروهای سطحی و زمینی انجام می دهد افزود: در این راستا نیروی هوایی بیش از 13میلیون تن بمب بر سر دشمن ریخت که همین مسئله سخت کوشی، ایثار و ازخودگذشتگی کارکنان فنی نیروی هوایی را هم نمایان می سازد. 

معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی با تاکید بر محافظت جنگنده های نیروی هوایی ارتش از کشتی های تجاری و دیگر مناطق حساس و عملیاتی خاطرنشان کرد: دشمن در حرکتی مذبوحانه اقدام به زدن شهرها، مدارس، بیمارستان ها  و...کرد ولی هیچ وقت نتوانست چرخه اقتصادی کشور ما را از کار بیندازد و این مهم جز در سایه اقتدار نیروهای مسلح به ویژه نیروی هوایی ارتش میسر نمی شد.

وی افزود: اگر سیاسیون ما در بحث لغو اجلاس غیر متعهد ها که با هدف منزوی کردن ایران قرار بود در کشور عراق برگزار شود با قدرت به جلوگیری از برگزاری این کنفرانس می پرداختند به پشتوانه یک نیروی قوی نظامی و قدرت برتر نیروی هوایی بود چرا که گفتگو های موثر دیپلماتیک در مجامع بین المللی یک پشتوانه قوی نظامی نیاز دارد و بدون اقتدار نظامی  اقتدار سیاسی تامین نخواهد شد.

 


تاریخ : چهار شنبه 2 مهر 1393
بازدید : 105
نویسنده : رامین رها

ارتش جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیه ای فرا رسیدن 31 شهریور ، آغاز هفته دفاع مقدس و نکوداشت یاد و خاطره ایثارگری ها و رشادت های دلیرمردان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که با نثار جان خویش؛ عزت، اقتدار و امنیت را برای کشور به ارمغان آوردند، گرامی داشت. 

در این بیانیه آمده است:

گرامی باد سی و چهارمین سالروز دفاع مقتدرانه و مملو از ایثار و جوانمردی ملتی بزرگ که یکی از تابناک ترین مقاطع تاریخی در دوران حیات پر فروغ کشور اسلامی­مان را رقم زده و تابوی شکست ناپذیری استعمارگران تاریخ که دست استعمارگریشان از آستین رژیم بعث عراق بیرون آمده بود را شکستند.

دفاع مقدس هشت ساله ملت غیور ایران اسلامی در برابر کفر و الحاد جهانی، درسی بزرگ از ایثار، آزادی و شهامت و شهادت در پناه اسلام ناب محمدی و ولایت فقیه را به تمام مستضعفان و مظلومان جهان ارائه داد و گنجینه ای ارزشمند از تفوق و برتری اراده راستین بر نادرستی و ناپاکی را برای تمامی جهانیان به نمایش گذاشت.

ارتش جمهوری اسلامی ایران، هفته دفاع مقدس را به عموم ملت غیور ایران اسلامی،امام خامنه ای و تمامی آزادی خواهان جهان تبریک گفته و اعلام می دارد در کنار سایر نیروهای مسلح و در ظل توجهات حضرت بقیه الله الاعظم، امام زمان روحی فدا، آمادگی کامل دارد همانند سال های پر افتخار دفاع مقدس و با قدرت و قوتی بیش از آن دوران، تحت رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(مد ظله العالی)؛ از نظام، کیان و آب و خاک ایران اسلامی دفاع کرده و تمامی تهدیدات علیه کشور را در نطفه خفه نماید.

 

 

تاریخ : چهار شنبه 2 مهر 1393
بازدید : 153
نویسنده : رامین رها

در دومین روز از هفته دفاع مقدس، نشست خبری مسئولان تحقیقات و جهاد خودکفایی ارتش در محل حوزه مرکزی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد. به گزارش روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر دریادار دوم فرهاد امیری، معاون تحقیقات و جهاد خودکفایی ارتش در این نشست خبری گفت: بزرگترین دستاورد نیروهای مسلح در عرصه تحقیقات و جهادکفایی ایجاد روحیه خودباوری در میان نخبگان علمی و جهادگران جوان کشورمان بود که با عنایت ویژه مقام معظم رهبری و تاکید ایشان به رشد و توسعه علوم دفاعی در کنار توجه به محصولات دفاعی محقق شد.

 

دریادار امیری در ادامه با اشاره به ابعاد مختلف اقتدار علمی واحدهای جهاد خودکفایی ارتش تصریح کرد: آینده نگری، تقویت بنیه علمی دانشگاه های افسری، ایجاد قطب های تحقیقاتی، بهره گیری از نخبگان علمی جوان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در پروژه های علمی و صنعتی و بومی سازی دستاوردهای مختلف دفاعی بخشی از گامهایی است که در مسیر ایجاد اقتدار دفاعی کشور توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران برداشته شده است.

در ادامه این نشست خبری امیر سرتیپ دوم سیدمحمود زواره‌ای، رئیس اداره تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش طی سخنانی اظهار داشت: از سال 63 که تحقیقات به صورت نظام‌مند در ارتش آغاز شد تا سال 93 حدود 340 پروژه در نیروی زمینی ارتش به سرانجام رسیده است که 60 پروژه مربوط به هوانیروز و 280 پروژه مرتبط با نیروی زمینی ارتش است و این رقم بسیار خوبی است.

امیر زواره‌ای ادامه داد‌:‌کشورهای زیادی در اطراف ما هستند که از فناوری روز دنیا استفاده می‌کنند اما ما آنها را نیروهای مسلح اثرگذار محسوب نمی‌کنیم. آنچه باعث پویایی یک نیرو می‌شود تحول در حوزه ساختاری، سازمانی، تاکتیکی و تجهیزاتی است.

 

 

وی خاطرنشان کرد: ما در حوزه نبرد زمینی سه مؤلفه اثربخش داریم آتش، تحرک و حفاظت که حرکات بدیعی در نزاجا در این حوزه‌ها صورت می‌گیرد.

رئیس اداره تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا ادامه داد: حوزه ساخت سلاح‌های نواخت بالا در اختیار دو کشور بیشتر نیست و ایران سومین کشوری است که وارد این حوزه شده است.

در بخش دیگری از این نشست، امیر سرتیپ دوم محمدحسین شمخالی، رئیس اداره تحقیقات و جهاد خودکفایی قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) نیز طی سخنانی اظهار داشت: ارتش ایران در بهره وری و استفاده بهینه از سامانه های پدافندی یک ارتش نمونه است به طوریکه ما تمامی سامانه‌های راداری را که ازقبل داشته‌ایم، بهینه‌سازی کرده‌ و در جهت پنهان‌سازی و جنگ الکترونیک بر روی آنها کار شده است.

 

امیر شمخالی تصریح کرد: هیچ کشوری نمونه رادار کیهان را ندارد و این یک رادار کاملا بومی است. همچنین رادار فتح که در رژه 31 شهریور رونمایی شد یک رادار دوربرد برای شناسایی و کنترل اهداف با سطح مقطع کوچک و پنهان‌کار است.

وی ادامه داد: ما همچنین در بهینه سازی سامانه‌های شنود و سامانه‌های کنترل و فرماندهی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته ایم و در کمتر از دو دقیقه هر شی ء پرنده و هر اتفاقی که در آسمان کشور رخ دهد،توسط این سامانه ها قابل کنترل و رصد می باشد.

امیر شمخالی همچنین با اشاره به سامانه S200 گفت: سیستم موشکی و زمینی این سامانه کاملا تغییر کرده و بومی شده است همچنین خوشحالیم که سامانه S300 به ما واگذار نشد چراکه ما پیشرفت خیلی خوبی در حوزه جایگزینی آن داشته‌ایم.

در ادامه این نشست خبری؛ امیر دریادار دوم علی غلامزاده، رئیس سازمان جهاد خودکفایی و تحقیقات صنعتی نیروی دریایی ارتش گفت: به زودی زیردریایی کلاس فاتح و چهارمین ناوشکن کلاس موج توسط جهاد خودکفایی نداجا به بهره برداری می‌رسد.

دریادار غلامزاده همچنین گفت: در دوران دفاع مقدس نیروی دریایی ارتش 10 هزار کشتی را اسکورت کرد که از این تعداد حدود 300 شناور مورد اصابت موشک‌های هواپیماهای عراقی قرار می‌گرفت که این با توجه به تعداد ماموریت‌های این نیرو عدد بسیار قابل قبولی است.

 

وی با اشاره به اینکه از سال 62 تا 76 نزدیک به 300 پروژه را به اتمام و بهره برداری رساندیم، افزود: با فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر ساخت ناوشکن توانستیم ناوشکن جماران را بسازیم که درآن بدون اتکا به دیگر کشورها از سلاح‌هایی مانند پیشرفته ترین توپ 76 میلی متری و 46 میلی متری استفاده کردیم.

رییس سازمان جهاد خودکفایی و تحقیقات صنعتی نیروی دریایی ارتش ادامه داد: فعالیت ما در بحث استفاده از دانش و توانمندی داخلی در حدی است که اکنون بدون نیاز به دیگر کشورها انواع ورق‌های ساخت کشتی در داخل تولید می‌شود و پمپ‌هایی که تا پیش از این به قیمت هر عدد 400 هزار پوند از انگلستان وارد می‌کردیم هم اکنون توسط متخصصان داخلی کشورمان تولید می‌شود و این قطعات را روی ناوشکنی مانند جماران مورد استفاده قرار می‌دهیم.

امیر غلامزاده در بخش دیگری از سخنان خود به دستیابی کشورمان به دانش ساخت شناورهای سنگین‌تر از ناوشکن جماران نیز اشاره کرد و گفت: با ساخت ناوشکن جماران این دانش و توانمندی را داریم که در صورت لزوم شناورهای سنگین تر از ناوشکن جماران ساخته شود.

وی با بیان اینکه ناوشکن دماوند نیز به زودی رونمایی خواهد شد در خصوص استفاده از زیر سطحی‌ها عنوان کرد: زیر سطحی‌ها به سه دسته سبک، نیمه سنگین و سنگین تقسیم می‌شود که ما در نیروی دریایی هم اکنون در تولید زیردریایی‌های نیمه سنگین و سبک پیشرفت بسیار خوبی داشته ایم که زیر دریایی فاتح نمونه بارز آن است.

همچنین در این نشست، سرهنگ اسفندیار پورشبانان، رئیس اداره تحقیقات و جهاد خودکفایی هوانیروز با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس هوانیروز در تمامی عملیات های آفندی و پدافندی سالهای دفاع مقدس حضور داشته است، گفت: پس از جنگ و با ایجاد جهادخوکفایی و نهضت قطعه سازی در هوانیروز ما توانستیم بدون نیاز به کشورهای دیگر تمامی مراحل تعمیر، بازسازی، نوسازی و بهینه سازی انواع بالگردهای رزمی و پشتیبانی رزمی خود را انجام دهیم و امروز بحمدالله همه پایگاه‌های هوانیروز می‌توانند تعمیرات سنگین را بر روی بالگردها انجام دهند.

 

وی در ادامه با تاکید بر موفقیت هوانیروز در انجام پروژهای مهمی نظیر شبیه سازها، گفت: تاکنون 4 نوع از شبیه‌سازهای مورد نیاز خلبانان در هوانیروز تولید و تکمیل شده و انبوه‌سازی هم صورت گرفته است.

در ادامه این نشست خبری، امیر سرتیپ دوم محمدحسین لشگری، فرمانده بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارتش نیز با اشاره به برخی پیشرفت های علمی و تحقیقاتی دانشکده های مختلف دانشگاه علوم پزشکی ارتش از جمله دانشکده طب هوا و فضا و زیرسطحی، مراکز مشاوره روانشناسی، سم شناسی نظامی، طب اورژانس، طب فیزیکی و توانبخشی گفت: تلاش می کنیم با بهره گیری از توان و ظرفیت مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در مسیر حفظ و ارتقای سلامت در سطح ارتش جمهوری اسلامی ایران گام های مؤثری برداریم.


تاریخ : چهار شنبه 2 مهر 1393
بازدید : 150
نویسنده : رامین رها

در دومین روز از هفته دفاع مقدس، نشست خبری مسئولان تحقیقات و جهاد خودکفایی ارتش در محل حوزه مرکزی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد. به گزارش روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر دریادار دوم فرهاد امیری، معاون تحقیقات و جهاد خودکفایی ارتش در این نشست خبری گفت: بزرگترین دستاورد نیروهای مسلح در عرصه تحقیقات و جهادکفایی ایجاد روحیه خودباوری در میان نخبگان علمی و جهادگران جوان کشورمان بود که با عنایت ویژه مقام معظم رهبری و تاکید ایشان به رشد و توسعه علوم دفاعی در کنار توجه به محصولات دفاعی محقق شد.

 

دریادار امیری در ادامه با اشاره به ابعاد مختلف اقتدار علمی واحدهای جهاد خودکفایی ارتش تصریح کرد: آینده نگری، تقویت بنیه علمی دانشگاه های افسری، ایجاد قطب های تحقیقاتی، بهره گیری از نخبگان علمی جوان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در پروژه های علمی و صنعتی و بومی سازی دستاوردهای مختلف دفاعی بخشی از گامهایی است که در مسیر ایجاد اقتدار دفاعی کشور توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران برداشته شده است.

در ادامه این نشست خبری امیر سرتیپ دوم سیدمحمود زواره‌ای، رئیس اداره تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش طی سخنانی اظهار داشت: از سال 63 که تحقیقات به صورت نظام‌مند در ارتش آغاز شد تا سال 93 حدود 340 پروژه در نیروی زمینی ارتش به سرانجام رسیده است که 60 پروژه مربوط به هوانیروز و 280 پروژه مرتبط با نیروی زمینی ارتش است و این رقم بسیار خوبی است.

امیر زواره‌ای ادامه داد‌:‌کشورهای زیادی در اطراف ما هستند که از فناوری روز دنیا استفاده می‌کنند اما ما آنها را نیروهای مسلح اثرگذار محسوب نمی‌کنیم. آنچه باعث پویایی یک نیرو می‌شود تحول در حوزه ساختاری، سازمانی، تاکتیکی و تجهیزاتی است.

 

 

وی خاطرنشان کرد: ما در حوزه نبرد زمینی سه مؤلفه اثربخش داریم آتش، تحرک و حفاظت که حرکات بدیعی در نزاجا در این حوزه‌ها صورت می‌گیرد.

رئیس اداره تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا ادامه داد: حوزه ساخت سلاح‌های نواخت بالا در اختیار دو کشور بیشتر نیست و ایران سومین کشوری است که وارد این حوزه شده است.

در بخش دیگری از این نشست، امیر سرتیپ دوم محمدحسین شمخالی، رئیس اداره تحقیقات و جهاد خودکفایی قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) نیز طی سخنانی اظهار داشت: ارتش ایران در بهره وری و استفاده بهینه از سامانه های پدافندی یک ارتش نمونه است به طوریکه ما تمامی سامانه‌های راداری را که ازقبل داشته‌ایم، بهینه‌سازی کرده‌ و در جهت پنهان‌سازی و جنگ الکترونیک بر روی آنها کار شده است.

 

امیر شمخالی تصریح کرد: هیچ کشوری نمونه رادار کیهان را ندارد و این یک رادار کاملا بومی است. همچنین رادار فتح که در رژه 31 شهریور رونمایی شد یک رادار دوربرد برای شناسایی و کنترل اهداف با سطح مقطع کوچک و پنهان‌کار است.

وی ادامه داد: ما همچنین در بهینه سازی سامانه‌های شنود و سامانه‌های کنترل و فرماندهی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته ایم و در کمتر از دو دقیقه هر شی ء پرنده و هر اتفاقی که در آسمان کشور رخ دهد،توسط این سامانه ها قابل کنترل و رصد می باشد.

امیر شمخالی همچنین با اشاره به سامانه S200 گفت: سیستم موشکی و زمینی این سامانه کاملا تغییر کرده و بومی شده است همچنین خوشحالیم که سامانه S300 به ما واگذار نشد چراکه ما پیشرفت خیلی خوبی در حوزه جایگزینی آن داشته‌ایم.

در ادامه این نشست خبری؛ امیر دریادار دوم علی غلامزاده، رئیس سازمان جهاد خودکفایی و تحقیقات صنعتی نیروی دریایی ارتش گفت: به زودی زیردریایی کلاس فاتح و چهارمین ناوشکن کلاس موج توسط جهاد خودکفایی نداجا به بهره برداری می‌رسد.

دریادار غلامزاده همچنین گفت: در دوران دفاع مقدس نیروی دریایی ارتش 10 هزار کشتی را اسکورت کرد که از این تعداد حدود 300 شناور مورد اصابت موشک‌های هواپیماهای عراقی قرار می‌گرفت که این با توجه به تعداد ماموریت‌های این نیرو عدد بسیار قابل قبولی است.

 

وی با اشاره به اینکه از سال 62 تا 76 نزدیک به 300 پروژه را به اتمام و بهره برداری رساندیم، افزود: با فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر ساخت ناوشکن توانستیم ناوشکن جماران را بسازیم که درآن بدون اتکا به دیگر کشورها از سلاح‌هایی مانند پیشرفته ترین توپ 76 میلی متری و 46 میلی متری استفاده کردیم.

رییس سازمان جهاد خودکفایی و تحقیقات صنعتی نیروی دریایی ارتش ادامه داد: فعالیت ما در بحث استفاده از دانش و توانمندی داخلی در حدی است که اکنون بدون نیاز به دیگر کشورها انواع ورق‌های ساخت کشتی در داخل تولید می‌شود و پمپ‌هایی که تا پیش از این به قیمت هر عدد 400 هزار پوند از انگلستان وارد می‌کردیم هم اکنون توسط متخصصان داخلی کشورمان تولید می‌شود و این قطعات را روی ناوشکنی مانند جماران مورد استفاده قرار می‌دهیم.

امیر غلامزاده در بخش دیگری از سخنان خود به دستیابی کشورمان به دانش ساخت شناورهای سنگین‌تر از ناوشکن جماران نیز اشاره کرد و گفت: با ساخت ناوشکن جماران این دانش و توانمندی را داریم که در صورت لزوم شناورهای سنگین تر از ناوشکن جماران ساخته شود.

وی با بیان اینکه ناوشکن دماوند نیز به زودی رونمایی خواهد شد در خصوص استفاده از زیر سطحی‌ها عنوان کرد: زیر سطحی‌ها به سه دسته سبک، نیمه سنگین و سنگین تقسیم می‌شود که ما در نیروی دریایی هم اکنون در تولید زیردریایی‌های نیمه سنگین و سبک پیشرفت بسیار خوبی داشته ایم که زیر دریایی فاتح نمونه بارز آن است.

همچنین در این نشست، سرهنگ اسفندیار پورشبانان، رئیس اداره تحقیقات و جهاد خودکفایی هوانیروز با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس هوانیروز در تمامی عملیات های آفندی و پدافندی سالهای دفاع مقدس حضور داشته است، گفت: پس از جنگ و با ایجاد جهادخوکفایی و نهضت قطعه سازی در هوانیروز ما توانستیم بدون نیاز به کشورهای دیگر تمامی مراحل تعمیر، بازسازی، نوسازی و بهینه سازی انواع بالگردهای رزمی و پشتیبانی رزمی خود را انجام دهیم و امروز بحمدالله همه پایگاه‌های هوانیروز می‌توانند تعمیرات سنگین را بر روی بالگردها انجام دهند.

 

وی در ادامه با تاکید بر موفقیت هوانیروز در انجام پروژهای مهمی نظیر شبیه سازها، گفت: تاکنون 4 نوع از شبیه‌سازهای مورد نیاز خلبانان در هوانیروز تولید و تکمیل شده و انبوه‌سازی هم صورت گرفته است.

در ادامه این نشست خبری، امیر سرتیپ دوم محمدحسین لشگری، فرمانده بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارتش نیز با اشاره به برخی پیشرفت های علمی و تحقیقاتی دانشکده های مختلف دانشگاه علوم پزشکی ارتش از جمله دانشکده طب هوا و فضا و زیرسطحی، مراکز مشاوره روانشناسی، سم شناسی نظامی، طب اورژانس، طب فیزیکی و توانبخشی گفت: تلاش می کنیم با بهره گیری از توان و ظرفیت مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در مسیر حفظ و ارتقای سلامت در سطح ارتش جمهوری اسلامی ایران گام های مؤثری برداریم.


تعداد صفحات : 23


به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان یک کلاغ چهل کلاغ و آدرس kalagh khabarchin.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 13
بازدید دیروز : 182
بازدید هفته : 255
بازدید ماه : 253
بازدید کل : 65620
تعداد مطالب : 226
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

RSS

Powered By
loxblog.Com