عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 27 بهمن 1393
بازدید : 112
نویسنده : رامین رها

احمدی‌نژاد با احضار رحیمی و ارائه توضیحات توسط وی مخالفت کرد

حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در رابطه با پرونده محمدرضا رحیمی معاون اول احمدی‌نژاد، گفت: پس از مطرح شدن پرونده بیمه برخی متهمان پرونده مسائلی در خصوص آقای رحیمی مطرح کردند که در ابتدا باور کردنش بسیار سخت بود بنابراین به دست‌اندرکاران این پرونده گفتم مراقب باشند که احیاناً فریب زیاده گویی متهمان را نخورند و پای کسی را به میان نکشند بنابراین پرونده و این اتهامات با وسواس تمام دنبال شد.

وی افزود: پس از آنکه برخی اسناد مؤید اتهامات دیده شد و حساب‌ها مشخص شد و ردیابی صورت گرفت، اسناد و مدارک دادسرا اتهاماتی را متوجه رحیمی کرد.

اژه‌ای خاطرنشان کرد: در نتیجه به سبب جایگاه آقای رحیمی در دولت قبل، یکی از اقدامات اولیه این بود که در هیأت سه نفره موضوع ایشان مطرح شد و اتهامات از طرف هیأت سه نفره تأیید شد ولی لازم بود  بررسی دقیق‌تری صورت گیرد.

معاون اول قوه قضاییه گفت: پس از روشن شدن پاره‌ای اتهامات برای قوه قضائیه، جلسه‌ای با آقای احمدی‌نژاد برگزار شد ولی ایشان با احضار رحیمی و پاسخگویی به اتهامات مخالفت کرد.

برگزاری 11 جلسه 3 تا 5 ساعته در پرونده رحیمی/ گفت‌وگو با احمدی‌نژاد و عدم پذیرش وی

حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در رابطه با پرونده رحیمی ادامه داد: پس از آنکه اتهامات تا حد زیادی برای هیأت سه نفره مشخص شد خدمت آقای احمدی‌نژاد رئیس جمهور وقت رسیدیم و آنچه  از اسناد و اتهامات دیده و شنیده بودیم و آنچه در سخنان متهمان بود برای ایشان بیان کردیم اما ایشان قبول نمی‌کرد، یعنی باور نداشت و صحبت‌هایی بین ما و ایشان رد و بدل شد ولی در نهایت طبیعتاً ایشان با احضار آقای رحیمی موافقت نکرد.

اژه‌ای گفت: با این وجود نمی‌شد این موضوع را مغفول گذاشت و قوه قضائیه این اتهامات سنگین را فراموش کند بنابراین قوه قضائیه بر ادامه رسیدگی به پرونده پافشاری کرد و در نهایت مقرر شد از ایشان تحقیق بعمل آید.

وی افزود: این پرونده به یک بازپرس باسابقه و خوشنام ارائه شد که بازپرسی بدون حاشیه است و ایشان تحقیقات را از آقای رحیمی و دو متهم دیگر به نام‌های داود سرخوش و جابر ابدالی آغاز کردند.

اژه‌ای خاطرنشان کرد: برای پرونده آقای رحیمی 11 جلسه تشکیل شد که هرکدام از جلسات از 3 تا 5  ساعت طول کشید و در تمامی جلسات وکیل ایشان حضور داشت و اتهاماتی که به آقای رحیمی تفهیم می‌شد توسط وکیل ایشان نیز استماع می‌شد و متهم از خود دفاع می‌کرد و در صورت لزوم می‌توانستند سندی مبنی بر برائت خود ارائه کنند.

رحیمی براساس حکم دادگاه به 15 سال حبس محکوم شده بود

حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای گفت: پس از اخذ آخرین دفاع، پرونده در اواخر سال 92 برای 3 نفر کیفرخواست صادر شد و در تاریخ 92.12.10 به دادگاه ارسال شد.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: در کیفرخواستی که برای مجرمان صادر شده بود 4 اتهام شامل اخذ رشوه به مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون تومان از آقای سرخوش، پولشویی، تحصیل مال نامشروع از آقای ابدالی و در آخر شرکت در باند و شبکه اختلاس موضوع ماده 4 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا برای آقای رحیمی احراز شد.

اژه‌ای خاطرنشان کرد: پرونده به شعبه 76 دادگاه کیفری استان احاله شد و همانطور که می‌دانید برخی شعبات دادگاه کیفری استان دارای 3 قاضی و برخی پرونده‌ها نیز با 5 قاضی بررسی می‌شوند که این شعبه با توجه به نوع اتهام برای پرونده آقای رحیمی 5 قاضی قرار داد.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: این قضات وارد پرونده شدند و کار خود را از اوایل سال 93 آغاز کردند و پس از مطالعه جدی پرونده در خردادماه وقت رسیدگی تعیین کردند و این زمان به متهم ابلاغ شد.

وی تأکید کرد: جلسات رسیدگی در دادگاه کیفری استان با حضور 5 قاضی، متهمین و وکلای آنها برگزار شد که آقای رحیمی در این جلسات دارای دو وکیل بودند و پرونده در 3 جلسه نسبتاً طولانی بررسی شد.

اژه‌ای گفت: دادگاه در تاریخ 17 خرداد سال 93 به پرونده رسیدگی کرد و متهمان خواستار ارائه لوایح دفاعیه شدند و دادگاه نیز پذیرفت و در نهایت با ملاحظه مجموعه دلایل کیفرخواست و دفاعیات، اتهام پولشویی برای اقای رحیمی احراز نشد.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: در این پرونده اخذ رشوه از آقای سرخوش و تحصیل مال نامشروع از آقای ابدالی و موضوع ماده 4 تشدید مجازات مرتکبین به ارتشا احراز شد و دادگاه گفت از آنجا که این سه اتهام فعل واحدی است پس تمام این 3 مورد را در موضوع ماده 4 تشدید مجازات مرتکبین خلاصه می‌کنیم.

وی تاکید کرد: براساس این ماده اگر کسی به شکل شبکه‌ای اقدام به ارتشا و تحصیل مال نامشروع کند به 15 سال حبس و رد مال محکوم می‌شود بنابراین ایشان به 15 سال حبس و رد مال محکوم شدند.

اژه‌ای افزود: در ادامه پرونده به دیوان عالی کشور رسید که دیوان عالی کشور نیز اخذ رشوه از آقای سرخوش را به مبلغ یک میلیارد تومان محرز دانست و تحصیل مال نامشروع را نیز در کنار اتهام اخذ رشوه محرز دانست اما موضوع ماده 4 را برای ایشان محرز ندانست و پولشویی را نیز که دادگاه اول محرز ندانسته بود.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: براساس اخذ رشوه 5 سال حبس، رد مال و جزای نقدی و انفصال و حکمی که شما در جریان آن هستید صادر شد و در خصوص تحصیل مال نامشروع نیز حکم نیز قطعی شد.

وی خاطرنشان کرد: پس از قطعیت حکم، حکم به شعبه اجرای حکم می‌رود و دادگاه دستور اجرا می‌دهد و خود این اجرای حکم چند هفته طول می‌کشد اما پس از ابلاغ حکم به وکیل وی، ایشان برای اجرای حکم خود را معرفی نمی‌کند.

اژه‌ای افزود: آقای رحیمی در وقت مقرر حاضر نشدند و دلیل عذر موجهی نیز برای این عدم حضور ارائه نکردند بنابراین حکم جلب صادر شد و به اجرا درآمد و ایشان دیشب بازداشت شدند.

پاسخ اژه‌ای به مباحث انحرافی رحیمی/ «سرخوش» یک میلیارد تومان را در دو مرحله به حساب رحیمی واریز کرد/ محکومیت معاون اول سابق به خاطر 500 میلیون تومان «ابدالی» نیست

حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای گفت: داود سرخوش شهری مشکلی در رابطه با دیون خود داشته است و برای رفع مشکل، حاضر به پرداخت وجه و رشوه می‌شود؛ از او یک میلیارد و 500 میلیون تومان طلب می‌شود و وی را پیش آقای رحیمی می‌برند و ایشان یک میلیارد تومان را در دو مرحله به حساب شخصی رحیمی در بانک ملی واریز می‌کند.

اژه‌ای افزود: ایشان این مبلع را در دو بخش 450 میلیون تومانی و 550 میلیون تومانی به حساب آقای رحیمی می‌ریزد و 500 میلیون تومان نیز به آقای ابدالی می‌دهد تا ایشان مبلغ را به آقای رحیمی برساند.

اژه‌ای خاطرنشان کرد: در دادگاه کیفری استان مبلغ رشوه محرز شده بود ولی تنها یک میلیارد به حساب آقای رحیمی واریز شده بود و ایشان برداشت کرده بودند بنابراین دیوان اعلام کرد ایشان باید یک میلیارد تومان رد مال کنند و به همین میزان نیز جریمه بپردازند.

سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با نامه آقای رحیمی نیز گفت: چندی‌پیش نامه‌ای از طرف آقای رحیمی به آقای احمدی‌نژاد منتشر شد که ایشان در آن نامه عنوان کرده بودند یک میلیارد و 200میلیون تومان به نمایندگان مجلس پرداخت شده است و من به علت این رقم محکوم شدم و مبلغی را برای خود نگرفتم بنابراین پیش‌تر نیز از قاضی و بازپرس پرونده پرس و جو کرده بودم اما مجدداً از آنها خواستم که مطالب را دقیقاً به من بگویند تا مطمئن شوند.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: اسامی ارائه شده توسط آقای رحیمی شامل 170 اسم است که فلان مقدار مبلغ را فلان تاریخ به فلان فرد داده‌ام ، پس از بررسی‌ها دیده شد که شمار زیادی از این اسامی نه نماینده بودند و حتی نامزد برای نمایندگی مجلس و برخی از آنان نیز یا نماینده دوره قبل بودند و یا نامزد نمایندگی.

وی نکته دیگر را این موضوع دانست که رحیمی مدعی است این پول را به نمایندگان داده است در حالیکه این افراد برخی یا نماینده و یا نامزد نبودند و یا هیچ ربطی به نمایندگان نداشته‌اند ضمن اینکه جمع مبالغ ارائه شده توسط آقای رحیمی بسیار کمتر از یک میلیارد و 200 میلیون تومان است.

اژه ای نکته سوم را این موضوع دانست که حکم آقای رحیمی ارتباطی به 500 میلیون تومان پول دریافتی از آقای ابدالی ندارد بلکه به علت یک میلیارد تومان پول واریزی توسط آقای سرخوش به حساب شخصی‌شان محکوم شدند.

اژه ای در ادامه توضیح خود درباره پرونده رحیمی گفت: پس از مدتی رحیمی چکی به مبلغ 500 میلیون تومان از حساب خود به ابدالی می‌دهد و می‌گوید این چک بابت پولی است که به اشتباه به حساب من ریخته شده است؛ ابدالی در ابتدا نمی‌پذیرد اما ایشان می‌گوید این چک را بگیر، سپس به ایشان می‌گوید آن چک را نقد کن و 500 میلیون تومان را به صورت تراول به من بازگردان که ایشان این کار را انجام می‌دهد.

وی گفت: ردیابی‌های این چک و تراول‌ها در طول بررسی پرونده نشان می‌دهد که این حرف آقای ابدالی درست بوده است.

سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد: بنابراین از یک میلیارد و 500 میلیون تومان تنها یک میلیارد برای آقای رحیمی محاسبه شده است و 500 میلیون تومان به حساب آقای ابدالی، و ایشان باید پاسخگوی 500 میلیون تومان باشند.

جزئیات پرونده وکیل 32 میلیارد تومانی تشریح شد
 حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای درباره پرونده وکیل 32 میلیارد تومانی اظهار داشت: در خصوص این پرونده 2 نفر از وزارتخانه مربوط مورد تحقیق قرار گرفته و بازداشت شدند و در ادامه بررسی‌ها نیز وکیل بازداشت شد و یک نفر دیگر نیز از نهاد ریاست جمهوری که با ‌آنها در ارتباط بود مورد تحقیق قرار گرفت.
 وی افزود: مجموعاً در این پرونده 6 نفر تحت تعقیب قرار گرفته و بازداشت شدند که برخی از آنها با قرار موقت آزاد شده‌اند.

اژه‌ای خاطرنشان کرد: پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه رفته است.

سخنگوی قوه قضائیه درباره پرونده آتش‌سوزی خودروی اسکانیا در جاده قم نیز بیان داشت: کیفرخواست این پرونده نیز صادر شده و به دادگاه رفته است.

سلب صلاحیت 5 قاضی در ماه گذشته/بازداشت 6 نفر در پرونده حق الوکاله 32 میلیاردی

حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در خصوص بحث پول‌های تبلیغاتی در انتخابات گفت:‌ این موضوع در حال حاضر در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح است، می‌خواستند این موضوع را در پرونده رحیمی خلط کنند که ربطی ندارد و ارتباطی با این محکومیت هم ندارد.

وی در خصوص پرونده «م - ه» که در دادگاه انقلاب مطرح است، گفت: هنوز در این پرونده حکمی صادر نشده و هرآنچه این روزها گفته می‌شود گمانه‌زنی است چرا که هنوز دادگاه رأی را صادر نکرده است.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: من با واسطه شنیدیم که جلسات دادگاه تمام شده و وکلای متهم چند روزی فرصت خواستند تا لایحه دفاعی تکمیلی را ارائه دهند.

اژه‌ای با اشاره به اینکه طی روزهای آینده حکم نهایی در این پرونده صادر می‌شود، گفت: عده‌ای بیانیه می‌دهند و صحبت می‌کنند که قاضی قوه قضاییه تحت تأثیر قرار نگیرد که این موضوع هم از طرف وابستگان متهم و هم از طرف کسانی که خواهان مجازات وی هستند مطرح می‌شود. به هر حال امید داریم که قاضی براساس مستندات پرونده تصمیم نهایی را بگیرد.

معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: در خصوص امثال این پرونده‌ها سؤالی پیش می‌آید که آیا کسانی بهره‌برداری می‌کنند یا نه این موضوع با قوه قضاییه ارتباطی ندارد ممکن است فرد یا افرادی از محکومیت یا احضار یک نفر حالا چه له یا علیه او بهره ببرند که این موضوع ارتباطی با دستگاه قضایی ندارد اما در صورتی که حکم صادر و قطعی شود قطعاً به اطلاع مردم می‌رسد.

اژه‌ای در خصوص پرونده وکیلی که مطرح شد در رابطه با یکی از وزارتخانه‌ها تقاضای حق‌الوکاله 32 میلیارد تومانی کرده بود، گفت: این پرونده یک فساد بزرگ بود ضمن اینکه در آن یک جعل هم صورت گرفته بود.

وی گفت: از آن وزارتخانه دو نفر مورد تحقیق قرار گرفتند و بازداشت شدند خود آن وکیل بازداشت شد ضمن اینکه یک نفر از نهاد ریاست جمهوری که با اینها ارتباط داشت مورد تحقیقات و سؤال و جواب قرار گرفت.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: جمعاً در این پرونده 6 نفر تحت تعقیب قرار گرفتند عده‌ای بازداشت شدند که البته برخی از آنها با سند آزاد شدند پرونده در حال حاضر با صدور کیفرخواست به دادگاه رفته است.

وی در خصوص برخورد با متخلفان در دستگاه قضایی هم گفت: ما همانطور که در بحث فساد در نظام مخالفیم در بحث با فساد داخل دستگاه قضایی هم برخورد می‌کنیم. هم‌اکنون نظارت‌‌ها قوی‌تر شده است.

اژه‌ای از سلب صلاحیت 5 قاضی خبر داد و گفت: در یک ماه گذشته 5 قاضی سلب صلاحیت شدند و چند قاضی و همکار در دستگاه قضایی نیز به دلیل تخلف تحت تعقیب قرار گرفتند، برخی از آنها بازداشت هستند و پرونده‌شان در حال رسیدگی است.

وی ادامه داد: ممکن است برخی بگویند اعلام این موارد به ضرر دستگاه قضایی است اما ما بحث‌مان ضرر و منفعت نیست، افراد دلسوزی در دستگاه قضایی کار می‌کنند اما اگر یک یا دو نفر آلوده شوند به این معنا نیست که ما قاطعانه برخورد نکنیم.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: اگر حکم ثابت شود اسامی این قضات را هم اعلام می‌کنیم، قضات شریف ما خوشحال باشد که اگر یک یا دو نفر زحمات آنها را خدشه‌دار می‌کنند قطعاً قوه قضاییه با آنها برخورد می‌کنند.

عده‌ای از مرتبطان با شبکه‌های خارجی ماهواره‌ای بازداشت شدند

حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در خصوص بحث مسائل امنیتی گفت:‌ چندی پیش حادثه‌ای در گلپایگان اتفاق افتاد که منجر به کشته و زخمی شدن عده‌ای از مأموران زحمت‌کش شد که در این ماجرا یکی از متهمان کشته شد و یکی دیگر از آنها نیز در کمتر از یک ماه به پرونده‌اش رسیدگی شد، حکم نهایی صادر شد و حکم هم به اجرا درآمد.

وی افزود: پرونده‌ دیگری در تهران در خصوص قتل و آزار و اذیت وجود داشت که دچار سرقت مسلحانه هم شده بود که در پاکدشت و ورامین مطرح بود، شناسایی‌ها صورت گرفت از طرف دادگاه انتظامی برای چند نفر حکم صادر شده که هنوز قطعی نشده است.

اژه‌ای همچنین در خصوص افرادی که با شبکه‌های خارجی و ماهواره‌ای در ارتباط هستند، گفت: در این زمینه عده‌ای بازداشت شدند.

وی ادامه داد: ما بارها در این زمینه هشدار داده‌ایم و به خانواده‌ها هم گفته‌ایم که مراقب باشند بعداً فرزندشان دچار مشکل نشوند چرا که با آنها قطعاً برخورد می‌کنیم چون عده‌ای را شناسایی کرده‌ایم.

اگر برخی مطالب را جهانگیری گفته باشد بی انصافی کرده و ذهن مردم را خراب کرده است/معاون اول یا هر کس دیگری اگر سندی از تخلف دارند ارائه کنند

غلامحسین محسنی اژه ای در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس که خطاب به اژه‌ای گفت در 6 ماه گذشته معاون اول رئیس جمهور دولت یازدهم در برخی مصاحبه‌ها و سخنرانی‌های خود مطالبی را در خصوص تخلفات در دولت‌های نهم و دهم مطرح کرده آیا ایشان طی این مدت از تخلفاتی که در مورد آنها حرف زده سند یا مدرکی به دستگاه قضایی ارائه کرده و اگر اینطور بوده برخورد قوه قضاییه چه بوده است، که معاون اول قوه قضاییه در پاسخ گفت: در هر موضوعی انصاف چیز خوبی است و اگر هر کدام از ما انصاف داشته باشیم به حق نزدیک‌تریم.

وی افزود: ما اگر بخواهیم در مورد هر جریان یا دولتی حرف بزنیم باید با انصاف وارد شویم یک زمانی دولت هاشمی رفسنجانی که دولت سازندگی بود کارش به پایان رسید و دولت خاتمی روی کار آمد. دولت بعدی مسائل مختلفی را در مورد دولت هاشمی مطرح کرد که برخی از آنها درست نبود. چند سال بعد دولت خاتمی هم رفت و دولت بعدی آمد باز هم مطالبی مطرح شد آیا همه آنها صادق بود؟ نه، آیا هیچ کدام صادق نبود؟ نه.

معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: امروز هم اگر چنانچه مطالبی بگوییم باید پایه و اساس داشته باشد و بر پایه انصاف باشد من شخص آقای جهانگیر را نمی‌گویم بلکه کلی صحبت می‌کنم.

اژه‌‌ای تصریح کرد:‌ اگر امروز من علیه دستگاه قضا صحبت کنم و در مورد آن گله کنم قطعاً خودم باید برای حل موضوع وارد شوم، همه ما که در این کشوریم مسئول هستیم یک روز در این پست و یک روز دیگر در پست دیگر به همین جهت اگر مطالبی هست خوب است که به مرجع ذی‌صلاح آن بگویم و اگر ثابت شد آن را مطرح کنیم.

سخنگوی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: اینکه موضوعی را قبل از رسیدگی و اثبات مطرح کنیم نه با واقعیت تطابق دارد و نه با انصاف گاهی حتی مطالبی خلاف حق مطرح می‌شود من نمی‌دانم جهانگیری این حرف را زده یا نه اما در برخی رسانه‌ها خوانده‌ام اینکه بگوید در زمان پهلوی چنین تخلفی نبوده خلاف واقع است و اگر واقعاً وی چنین حرفی زده باشد یقیناً بی‌انصافی کرده و ذهن مردم را خراب می‌کند.

خبرنگار فارس گفت که آیا قوه قضاییه با کسانی که اقدام به تشویش اذهان عمومی می‌کند برخورد می‌کند یا خیر، که اژه‌ا‌ی گفت:‌ سازمان بازرسی کل کشور و دادستانی به مقامات و مسئولان کشور نامه زدند که اگر مطلبی گفتید اسناد و مدارک آن را بفرستید، فقط در مورد این گفته جهانگیری نبود بلکه در مورد صحبت‌های دیگر هم بوده است.

اژه‌ای ادامه داد: ما در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با آقایان جلسه داریم بهتر است این مسائل و ادله آنجا مطرح شود و اگر جرمی واقع شود به دستگاه قضایی ارجاع داده می‌شود و قطعاً برخورد خواهد شد.

دستگاه قضایی درباره پدیده ریزگردها وارد نشده است/من در جریان صدور حکم برای نمایندگان مجلس نیستم

حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای درباره پدیده ریزگردها در جنوب کشور گفت: ریزگردها از دو جهت قابل اهمیت هستند؛ یکی خسارت و زیان به جان مردم و دیگری زحمتی است که به این شهروندان وارد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه باید همه نظام و دولت برای کاهش ریزگردها وقت بگذارند، گفت: ریزگردها از کجا می‌آیند؟ چطور می‌توان جلوگیری کرد؟ آیا کاریی انجام نمی‌شده است؟ باید این موضوعات مورد بررسی قرار بگیرد. همه قبول دارند بخش عمده‌ای از این ریزگردها از خارج کشور می‌آید و این امکان نیست که با فوریت به کشورهای همسایه برویم و در آنجا تدبیری اتخاذ کنیم.

اژه‌ای یادآور شد: قطعاً بعضی از اقدامات جوابگو نبوده است و نباید از تمام تلاش خود برای حل مشکلات مناطقی که دچار این پدیده شده‌اند کوتاه بیاییم.

معاون اول قوه قضاییه گفت: در این خصوص برخوردی از سوی دستگاه قضایی صورت نگرفته است و دولت باید تمام تلاش خود را برای جلوگیری از انتشار ریزگردها داشته باشد.

محسنی اژه‌ای درباره پاسخ به سوالی مبنی بر محکومیت دو نفر از نمایندگان مجلس و این که حکم آنها صادر شده است. آیا پس از دوران مسوولیت‌شان حکمشان اجرا می‌شود، اظهار کرد: من در جریان موضوع نیستم.

وی افزود: قطعاً چنین چیزی نیست که اگر حکم صادر و قطعی شود تا پایان مسئولیت مقامات بدون اجرا می‌ماند.

سخنگوی قوه قضاییه در ادامه درخصوص آخرین اقدامات پرونده مهدی هاشمی اظهارداشت: در بعضی از پرونده‌ها صاحبان قدرت فشار می‌آورند ولی دستگاه قضایی تحت تاثیر این فشارها قرار نمی‌گیرد و اگر پرونده به حکم قطعی برسد توضیحات آن ارائه خواهد شد و قوه قضاییه براساس اسناد و مدارک تصمیم‌گیری می‌کند.

مدیرعامل سابق پرسپولیس به دادگاه می‌رود/ برخی در پرونده 3 هزار میلیاردی اعاده دادرسی کردند

حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای درباره بازداشت مدیرعامل سابق پرسپولیس اظهارداشت: وی همچنان بازداشت است و آزاد نشده و کیفرخواست صادر و به دادگاه رفته است.

در ادامه جلسه اژه‌ای در پاسخ به پرسشی مبنی بر تغییر قاضی پرونده خاوری، اظهارداشت: در پرونده 3 هزار میلیارد تومانی زمانی که آقای سراج قاضی پرونده بود روال پیش می‌رفت و اگر وی مسئولیت جدید نمی‌گرفت بخش عمده‌ای از این پرونده به سرانجام می رسید.

اژه‌ای افزود: قاضی بعدی مسئول رسیدگی به این پرونده شد که بخشی از آن را صلاحیت رسیدگی نداشت و مجدداً قاضی این پرونده عوض شد.

وی تاکید کرد: متاسفانه به مقدار کافی قاضی نداریم تا بتوانیم انتظارات را زود برآورده کنیم.

معاون اول قوه قضاییه یادآور شد: در پرونده 3 هزار میلیارد تومانی برخی اعاده دادرسی کردند و پرونده در حال رسیدگی مجدد است.

معوقات بانکی از 95 تا 200 هزار میلیارد تومان عنوان می‌شود/ چرا بانک‌ها وثیقه لازم را برای ارائه تسهیلات دریافت نمی‌کنند
 حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای درباره معوقات بانکی اظهار داشت: بنده قبلاً نیز عنوان کردم که عزم جزمی از بعضی از نهادها برای معوقات بانکی نیست که بعضی‌ها گله کردند. منتظریم تا پایان سال جاری درباره کاهش معوقات بانکی ببینیم چه اتفاق‌هایی رخ داده است تا اینکه مشخص شود بعضی‌ها عزم خود را جزم کرده‌اند یا خیر.
 وی ادامه داد: موضوع معوقات بانکی توسط دادستانی وقت آقای حجت‌الاسلام رئیسی دنبال می‌شود و بنده از معاون اقتصادی دادستانی شنیدم که متأسفانه بانک‌ها و بانک مرکزی رقم صحیحی را در خصوص این معوقات اعلام نکرده‌اند.

معاون اول قوه قضاییه گفت: معوقات بانکی از حداقل 95 هزار میلیارد تا 200 هزار میلیارد تومان اعلام می‌شود که یک عدد مشخصی نیست.

اژه‌ای یادآور شد: بانک مرکزی لیستی را ارائه کرده است که کافی نبوده و از آنها درخواست کردیم که اطلاعات تکمیلی را به ما بدهند که ماه‌ها برای ارائه این اطلاعات طول کشید.

وی تاکید کرد: آن افرادی که به دلیل مشکلات اقتصادی و بازار نتوانستند معوقات خود را پرداخت کنند به یک شکلی برخورد می‌شود و افرادی که تخلف کرده‌اند و نسبت به پرداخت معوقات اقدام نمی‌کنند نیز به شکلی دیگر برخورد خواهد شد.

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به اینکه تاکنون افرادی در خصوص معوقات بانکی دستگیر شده‌اند، گفت: 3 نفر از افرادی که معوقات بزرگ بانکی داشته‌اند و تخلفات دیگری نیز داشته‌اند بازداشت هستند.

وی گفت: دادستان کشور تاکنون جلساتی داشته است و دنبال آن هستیم که این تخلفات افزایش نیابد.

اژه‌ای تاکید کرد: جای سوال دارد که چرا برای پرداخت‌های کلان، بانک‌ها وثیقه لازم را دریافت نمی‌کنند که به محض اینکه تسهیلات پرداخت نشد بتوانند تسهیلات خود را دریافت کنند و این موارد تخلف بانک‌ها است.

تلاش دستگاه قضا برای از بین نرفتن اموال مردم در پرونده پدیده/رسیدگی به پرونده احمدی‌نژاد ادامه دارد

حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در خصوص پرونده محمود احمدی‌نژاد گفت:‌ب ا توجه به مسئولیت و جایگاه ایشان پرونده ایشان به دادسرا نمی‌رود بلکه مستقیماً در دادگاه مطرح می‌شود و هم‌‌‌اکنون نیز در حال رسیدگی است

وی در مورد سؤالی در خصوص توقیف نشریه رمز عبور نیز گفت:‌ اطلاعات من توقیف این نشریه را تأیید می‌کند ولی از چند و چون آن اطلاع دقیق ندارد.

سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با پرونده پدیده مشهد نیز گفت:‌ دادستانی دفاتر پدیده مشهد را تعطیل کرده است ضمن اینکه این پرونده وجوه قضایی و غیر قضایی دارد و تمام تلاش‌های مسئولان استانی و قضایی بر آن است که ان‌شاءالله پول مردم از بین نرود و بر همین اساس دفاتر دلال‌ها بسته شد تا مردم بیشتری دچار مشکل نشوند و شرکت پدیده مشهد بتواند پاسخگوی سهام فروخته شده خود باشد.

اژه‌ای نکته دیگر در رابطه با این پرونده را این موضوع دانست که آیا پدیده مشهد می‌تواند پروژه را به پایان برساند یا خیر که در این موضوع این شرکت مدعی است که سرمایه، اعتبار و توان کافی برای این کار را دارد.

وی خاطرنشان کرد:‌ طبیعی است که نباید یک پروژه را بی‌حساب و کتاب گسترش داد و مشکل ایجاد کرد که این مشکل می‌تواند خود فرد و مردم را دچار مشکل کند و ریسک خطرپذیری را افزایش دهد.

سخنگوی قوه قضاییه تأکید کرد: مسئولان قضایی و استانی مانند استانداری تلاش کردند از تخلفات احتمالی جلوگیری کنند و رسیدگی عادی تخلفات در حال انجام است.

اژه‌ای در رابطه با حواله‌هایی که شرکت پدیده به مردم داده است ولی برای آن حواله‌ها پولی پرداخت نمی‌کند، گفت: موضوع حواله و سهم در مراحل بعدی است چرا که هر کسی می‌تواند تعهدی بدهد و آن را اجرا نکند.

وی گفت: استانداری و قوه قضاییه تلاش می‌کنند با تدابیری که انجام می‌دهند ان‌شاء‌الله برای پول مردم مشکلی پیش نیاید.

نمی‌شود هر درخواست ماده 18 را پذیرفت/دستور قوه قضاییه مبنی بر عدم انتشار تصویر و اسم سران فتنه توسط رسانه‌ها پابرجاست

غلامحسین محسنی اژه‌ای در هفتاد و پنجمین نشست خبری خود در رابطه با راهکارهای جدید در اعمال ماده 18 گفت: یکی از راهکارهای کمتر به کار گرفته شدن اعمال ماده 18 آن است که نظارت بیشتری صورت گیرد و به قضات آموزش بیشتری داده شود که احکام دقیق صادر کنند تا اعمال ماده 18 نیاز نباشد چرا که ماده 18 زمانی اعلام می‌شود که حکم با شرع خلاف آشکار و بیّن داشته باشد که قطعاً اینگونه احکام باید تا حدی پایین باشد که این مشکل پیش نیاید.

اژه‌ای افزود:‌ پیش‌تر دادستانی کل نظارت بر دادسراها نداشت ولی اکنون تلاش می‌شود احکام به اعمال ماده 18 نرسد اما مسئله دیگر این است که افراد با خود می‌گویند سنگ مفت و است و گنجشک مفت پس اعتراض می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: نمی‌شود هر درخواستی را پذیرفت و تمامی پرونده‌ها را بررسی مجدد کرد.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: پیش‌تر زمانی که درخواست اعمال ماده 18 مطرح بود اجرای حکم متوقف و این باعث می‌شد که زمان به سود فرد پیروز در محاکمه بینجامد در نتیجه اکنون مقرر شده است که پس از درخواست اعمال ماده 18 بلافاصله اجرای حکم تعطیل نشود مگر اینکه موردی خاص باشد.

اژه‌ای گفت: برای مثال هنگامی که حکم مبنی بر شلاق است اعمال ماده 18 باید حکم را متوقف کند چرا که اگر حکم شلاق اجرا شود دیگر کاری نمی‌توان انجام داد اما در مواردی دیگر که موضوع از بین نمی‌رود می‌توان حکم را ادامه داد.

وی در رابطه با سؤالی مبنی بر ماجرای 22 بهمن قم در چند سال پیش اظهار داشت: در این رابطه حضور ذهن ندارم چرا که بخشی از این موضوع در دادسرای ویژه روحانیت مطرح شد و برخی در دادگستری و به نظر می‌رسد باید یکی از این دو موضوع را به دیگری احاله دهند که در این رابطه دادگستری مگر در موارد خاص امکان احاله پرونده را ندارد اما قانون به دادسرای ویژه روحانیت این امکان را داده است.

اژه‌ای در رابطه با سؤالی مبنی بر دستور قوه قضاییه به رسانه‌ها برای نام نبردن از رئیس جمهور دولت اصلاحات نیز گفت: قوه قضاییه این حق را دارد در رابطه با کسانی که شورای عالی امنیت ملی با قوه قضاییه آنها را از سران فتنه محسوب کرده است به رسانه‌ها دستور دهد که حق ندارند هیچ تصویر و مطلبی از ایشان ارائه کنند و تا آنجا که می‌دانم این دستور همچنان باقی و با متخلفین برخورد می‌شود.

وی در رابطه با سؤالی مبنی بر توهین یکی از افراد در راهپیمایی 22 بهمن به یکی از مقامات نیز گفت:‌ بررسی‌های ما نشان داد که این موضوع مربوط به 22 بهمن نبوده است یعنی نه در 22 بهمن امسال که در هیچ یک از راهپیمایی‌های 22 بهمن صورت نگرفته است.

سخنگوی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: در فیلمی که در این رابطه در رسانه‌ها پخش شده مشخص است که تعدادی افراد برای رأی دادن صف تشکیل داده‌اند بنابراین این موضوع ربطی به 22 بهمن ندارد ضمن اینکه من به هیچ وجه اصل این کار و توهین به مقامات را تأیید نمی‌کنم.
 - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931127001345#sthash.7x9w5Mxr.dpuf


تاریخ : دو شنبه 27 بهمن 1393
بازدید : 112
نویسنده : رامین رها

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس امیر احمد‌آبادی مدیرعامل شرکت پنها (پشتیبانی و نوسازی هلیکوپترهای ایران در حاشیه ششمین جشنواره جوان سرباز که صبح امروز برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این شرکت اقدامات زیادی در حوزه ساخت بالگرد دارد.

وی با اشاره به بالگرد ملی هما گفت: این بالگرد به همت شرکت پنها ساخته شده و یک بالگرد 14 نفره است.

احمد‌آبادی تاکید کرد: بالگرد هما پرواز خود را انجام داده و در مراحل تست نهایی است

گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس امیر احمد‌آبادی مدیرعامل شرکت پنها (پشتیبانی و نوسازی هلیکوپترهای ایران در حاشیه ششمین جشنواره جوان سرباز که صبح امروز برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این شرکت اقدامات زیادی در حوزه ساخت بالگرد دارد.

وی با اشاره به بالگرد ملی هما گفت: این بالگرد به همت شرکت پنها ساخته شده و یک بالگرد 14 نفره است.

احمد‌آبادی تاکید کرد: بالگرد هما پرواز خود را انجام داده و در مراحل تست نهایی است.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931127000086#sthash.BGccXGbO.dpuf

تاریخ : دو شنبه 27 بهمن 1393
بازدید : 104
نویسنده : رامین رها

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: این نیرو در رزمایش های متعدد و متنوع اختصاصی و مشترک، "جنگ اطلاعات "،"فریب نظامی"و" اعمال تهدیدات مبهم با قابلیت‌های ناشناخته" در حوزه ناهمگون را تمرین می کند و بر این اساس فرضیه های مختلف را طراحی و بر مبنای آن  برای دفاع سریع، قاطع و پشیمان کننده به متعرضین آمادگی کامل  دارد.

به گزارش روابط عمومی نیروی هوایی، امیر سرتیپ خلبان حسن شاه صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش در مراسمی که  شامگاه دوشنبه 20 بهمن با حضور وابستگان نظامی کشور های دوست از شرایط موجود و رصد فعل و انفعالات منطقه ای و فرامنطقه ای، راه کارهای حفظ و ارتقای توان دفاع هوایی ایران را در جنگ‌های پیشرفته مورد توجه قرار داده است.

وی افزود: این نیرو در تولید تجهیزات گلوگاهی، استعداد بازیابی انواع هواپیماها، تولید و بهینه سازی انواع تسلیحات نقطه زن لیزری و پادها و نسل جدید موشک ها کاملا توانمند است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش اظهار داشت: توانمندی تخصصی و تجهیزاتی در جنگ الکترونیکی و افزایش بُرد هواپیماها با توجه به فراهم کردن شرایط سوخت گیری هوایی و تجهیز هواپیماهای آفندی به تسلیحات پدافندی از دیگر اقدامات موثر  نیروی هوایی ارتش است.

وی با اشاره به دستاور دهای رزمایش بزرگ محمد رسول ا... (ص) ادامه داد: این رزمایش که اخیرا در مساحتی بالغ بر دو میلیون و دویست هزار کیلومتر مربع برگزار شد تنها گوشه ای از اقتدار، عزت و سربلندی نظام جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت.

امیر سرتیپ خلبان شاه صفی افزود:  هماهنگی کامل نیروها، وحدت فرماندهی، عملیات پیچیده مشترک، استفاده از دستاوردهای بومی و داخلی صنایع دفاعی کشور، تقویت ایمان و روحیه جهادی از جمله نتایج و دستاوردهای مهم رزمایش بزرگ محمد رسول ا... (ص) بود .

فرمانده نیروی هوایی ارتش، تاکید کرد:  توانمندی دفاعی ایران، ناقض امنیت منطقه نیست بلکه نکته قابل اعتماد و اتکایی برای برقراری امنیت در نقطه حیاتی خلیج فارس است. ما بیشترین طول مرز آبی را در خلیج فارس و دریای عمان داریم و پر واضح است که هر اندازه این منطقه راهبردی امن تر باشد، سهم ما از امنیت، بیشتر خواهد بود و به همین دلیل خود را مکلف می دانیم نقشی موثر در ایجاد امنیت داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به دو جریان گروه های تکفیری و اسلام ستیزی سیاستمداران غرب اشاره و تصریح کرد: بر کسی پوشیده نیست که قدرت های سلطه جو و اقمار وابسته به آنها با صرف هزینه های گزاف، جریان های تروریستی تکفیری سلفی و القاعده را در بین کشورهای اسلامی سازماندهی و پشتیبانی می کنند تا از طریق گسترش خشونت، ترور، ناامنی و افراط گرایی، کشورهای مسلمان منطقه را دچار بحرانهای داخلی و درگیری های قومی و نژادی نموده و چهره ای خشن از دین اسلام و مسلمانان در جهان نمایش دهند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش افزود: گروه تکفیری داعش که به طور رسمی و با حمایت مستقیم برخی کشورهای غربی در زمان بحران سوریه شکل گرفت هم اکنون به عنوان مهم ترین تهدید در منطقه و جهان برای امنیت، صلح و ثبات شناخته می شود که اقدامات زشت و وحشیانه این گروه تروریستی مورد تأیید هیچ یک از فرق اسلامی نمی باشد.

وی بیان کرد:  شکست تفکر یک جانبه گرایی و شکست های پی درپی در عراق، سوریه، افغانستان و لبنان باعث شد ایالات متحده برای پیشبرد اهداف خود که همان سوق دادن کشورهای مسلمان منطقه به مرحله فروپاشی است، به بازیگران منطقه ای متوسل شده و با استفاده از گروهک های تروریستی، جنگ های نیابتی را در دستور کار خود قرار دهد .

امیر سرتیپ شاه صفی خاطر نشان کرد: نظام سلطه در ادامه اقدامات خود علیه مسلمانان و کشورهای اسلامی به اعتقادات و باورهای مذهبی مسلمانان حمله نموده و با درج مطالب و تصاویری علیه پیامبر عظیم الشان اسلام که پیامبر یک میلیارد و نیم انسان در جهان می باشد و به عنوان پیامبر رأفت و مهربانی در جهان شناخته می شود روح مسلمانان را جریحه دار کرد.

وی ضمن دعوت افراد گمراه و نادان به مطالعه تعالیم الهی پیامبر اسلام، افزود:  این اقدام نه تنها توهینی آشکار و صریح به دین مبین اسلام است،  بلکه اهانت به همه مذاهب و فرق الهی، همه رسولان و ادیان الهی و به تمام انسان های آزاده جهان می باشد.

فرمانده نیروی هوایی گفت: اگر به تاریخ 36 ساله انقلاب اسلامی نگاه کنید خواهید دید، از بدو انقلاب، تحریک و تجهیز گروهک های معاند، منافق و تجزیه طلب تا تحمیل جنگی نابرابر و تحریم های بهداشتی و درمانی، اقتصادی، علمی و هوانوردی در دستور کار دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفته بود.

وی ادامه داد: تحمیل جنگی نابرابر یکی از راهبرد های زخم خوردگان از انقلاب مردمی ایران بود. در این میان نیروی هوایی ارتش اولین هدفی بود که در حمله عراق علیه ایران در 31 شهریور 1359 مورد حمله قرار گرفت ولی بلافاصله در زمانی کمتر از دو ساعت با عکس العمل این نیرو مواجه شد. در طول جنگ که تا 27 تیرماه 1367 به طول انجامید نیروی هوایی در کنار سایر نیروهای مسلح و بسیج مردمی به دفاع از کشور پرداخت. این در حالی است که به دلیل وابستگی های خارجی پیش بینی می شد ظرف چند ماه نیروی هوایی زمین گیر شود.

سرتیپ شاه صفی افزود: انجام عملیات های نظامی جهت مهار، تثبیت و جلوگیری از پیشروی دشمن، انجام عملیات های شناسایی، نقش فعال در همکاری و پشتیبانی از سایر نیروهای نظامی و بسیج مردمی، از جمله حضور تأثیرگذار درعملیات های فتح المبین، بیت المقدس، بدر، خیبر و والفجر8  را می توان اوج این افتخارات دانست.

وی تصریح کرد: عملیات کلاسیک فتح المبین و بیت المقدس، از بین بردن نیروی دریایی عراق در عملیات مروارید در خلیج همیشه فارس، حفاظت از نفتکش ها و سایرکشتی های تجاری و حفظ زنجیره اقتصادی و درآمدزایی کشور و حرکت به سمت خودکفایی و بازسازی تجهیزات و تغییر سیستم غربی به سیستم بومی در نیروی هوایی حاکی از شکل گیری چهره جدیدی از توازن توان دفاعی ایران در برابر تهدیدهاست که روز به روز در حال تقویت است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش افزود: یکی از گام های بلندی که در جهت سقوط زودهنگام رژیم طاغوتی پهلوی انجام گرفت، حرکت متهورانه کارکنان نیروی هوایی ارتش در 19 بهمن 1357 بود. در این روز تاریخی کارکنان فداکار و متعهد نیروی هوایی با یک حرکت متهورانه به سیل خروشان ملت مبارز پیوستند و با اجرای برنامه رژه و ادای احترام به امام خمینی(ره) رهبر عظیم الشان و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بیعت خود را با ایشان اعلام نموده و سندی از افتخار، حماسه، رشادت و ایمان را در برگ های زرین تاریخ انقلاب اسلامی به ثبت رساندند.

 وی ادامه داد: نیروی هوایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و کوتاه شدن دست بیگانگان از میهن اسلامی، به سرعت با اتکا به توانمندی های متخصصان و کارشناسان داخلی، شروع به سازماندهی و بازسازی نیرو کرد و با ایجاد خودکفایی و خوداتکایی، نیازمندی های فنی و عملیاتی نیرو را تامین نمود.

سرتیپ شاه صفی در پایان گفت:  نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تلاش می کند تا روابط نظامی شایسته ای با ارتش کشورهای دوست و برادر برقرار کند تا سهمی موثر در مسیر توسعه صلح و امنیت منطقه ای و جهانی ایفا نماید. در این راستا نیروی هوایی آمادگی همکاری و تبادل تجربیات با نیروی هوایی کشورهای دوست در زمینه تبادل دانشجو و انتقال تجربیات آموزشی، دیدار مقامات عالی رتبه و هیات های کارشناسی تخصصی، اجرای رزمایش های مرکب و همکاری های فنی را داشته و از آن استقبال می کند


تاریخ : دو شنبه 27 بهمن 1393
بازدید : 71
نویسنده : رامین رها

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه راهپیمایی 22 بهمن نمایش اقتدار و عظمت جمهوری اسلامی ایران در سطح جهان است گفت: هر زمان تهدیدها علیه ایران اسلامی بیشتر بوده حضور حماسی مردم در صحنه پررنگ تر شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین آل هاشم، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش صبح امروز در جمع کارکنان حوزه مرکزی این سازمان ضمن تبریک حضور حماسی و بی نظیر مردم ایران اسلامی در راهپیمایی 22 بهمن امسال، گفت: این حضور در سه عرصه داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی قابل تبیین است.

وی با اشاره به اینکه امروز آمریکایی ها پس از دخالت در امور کشورهای عراق، افغانستان، سوریه و یمن بیش از گذشته ذلیل شده اند؛ در مورد انعکاس بین المللی حماسه 22 بهمن گفت: مهمترین پیام راهپیمایی 22 بهمن نمایش اقتدار و عظمت جمهوری اسلامی ایران در سطح جهان است که با گذشت 36 سال از عمر نظام اسلامی همچنان استوار و مقتدر ایستاده و اهداف خود را دنبال می کند که این مهم از الطاف الهی است.

وی ادامه داد: مردم ثابت کرده اند که پشتیبان ولایت فقیه هستند، 36 سال قبل پیام آزادی و آزادگی را به جهان و ملت های مستضعف صادر کردند و امروز دوباره در 22 بهمن این پیام را به گوش جهانیان رساندند.

حجت‌الاسلام آل هاشم تصریح کرد: مردم به طرف مذاکرات هسته‌ای به ویژه آمریکا نشان داده اند که نظام اسلامی بر سر حقوق هسته‌ای ایستاده‌ و هرگز از مطالبات مشروع خود کوتاه نمی‌آید.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تصریح کرد: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن نشان داد توطئه‌ها و تحریمها خللی در عزم و اراده مردم ندارد و مردم با تحمل سختی‌ها از آرمان‌های خود دست بردار نیستند.

وی اظهار داشت: 22 بهمن پاسخ محکمی به طرح اسلام هراسی دشمنان بود که با استفاده از تروریست‌های خودساخته قصد مخدوش کردن چهره اسلام را دارند اما مردم انقلابی ایران ثابت کرده اند پیامبر اعظم (ص) را از عمق جان و با عشق و ارادت دوست دارند.

وی در مورد ابعاد منطقه‌ای حماسه 22 بهمن اظهار کرد: یکی از اهداف دشمنان از تاسیس و پشتیبانی گروه‌های تروریستی همچون داعش تضعیف موقعیت جمهوری اسلامی در منطقه است اما این راهپیمایی نشان داد نظام اسلامی در مسیر خود و با حمایت مردم در سایه رهبری انقلاب از جایگاه و موقعیت تعیین‌کننده ای برخوردار است.

نماینده ولی فقیه در ارتش با اشاره به حمایتهای رژیم صهیونیستی از گروههای تروریستی و تهاجم به سوریه تصریح کرد: حماسه حضور ملیونی مردم در راهپیمایی 22 بهمن نشان داد که رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از موقعیت ایجاد شده سوءاستفاده کند.

حجت الاسلام آل هاشم ادامه داد: 22 بهمن نشان داد که ملت ایران بر سر آرمان‌های خود که یکی از آنها حمایت از فلسطین است ایستاده‌اند و امروز منطقه جهان اسلام دستخوش بیداری اسلامی است.

وی ادامه داد: 22 بهمن در داخل کشور نشان دهنده وحدت و انسجام ملی است و مردم ما پس از 36 سال هنوز منسجم و متحد گوش به فرمان رهبر انقلاب و مقتدای خود هستند و پای آرمانهای انقلاب ایستاده‌اند.

وی در پایان سخنانش در مورد حضور مردم و همچنین تکلیف و وظیفه مسئولان نسبت به مردم تصریح کرد: حضور حماسی مردم در راهپیمایی شکوهمند 22 بهمن مسئولیت‌ها و تکالیف مدیران و مسئولان در پیشگاه مردم را بیشتر کرد. تا بدانند کسانی که همواره یار امام (ره) و رهبری بوده‌اند مسئولیتشان سنگین تر از گذشته می شود و باید در عرصه خدمت رسانی به مردم جدی‌تر تلاش نمایند.


تاریخ : شنبه 25 بهمن 1393
بازدید : 73
نویسنده : رامین رها

 

عابد ایوب» مدیر کمیته ضد تبعیض آمریکایی- عربی در رابطه با ماجرای شهادت 3 دانشجوی مسلمان به دست یک افراطی نژادپرست آمریکایی به روزنامه «ایندیپندنت» گفت، اگر قربانیان مسلمان نبودند، ماجرا کاملا متفاوت می‌شد.وی افزود: «اگر نقش‌ها برعکس بود (یعنی قاتل مسلمان و مقتول آمریکایی بود)، این ماجرا صد در صد به گونه دیگری پوشش داده می‌شد».«ایوب اودرنی» معاون رئیس انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه کارولینای شمالی نیز با اشاره به موج فزاینده اسلام‌هراسی در سراسر آمریکا به روزنامه «واشنگتن‌پست» گفت: «ما سه مسلمان را از دست دادیم و همزمان، سه آمریکایی بزرگ را از دست دادیم».«صبیه پروز» یکی از مسلمانان آمریکا نیز در این رابطه گفت: «پوشش این حادثه ثابت می‌کند فقدان انسانیت غرب در قبال مسلمانان کامل شده است. هر چه بیشتر یک گروه را خارجی و تهدید تلقی کنید، جامعه را بیشتر از صفات انسانی تهی می‌سازید. این اتفاق به اندازه‌ای رخ داد که وقتی 3 مسلمان به قتل رسید، هیچ تمایلی وجود ندارد همان توجهی معطوف این حادثه شود که ما صرف قربانیان ترور می‌کنیم».شامگاه روز سه‌شنبه، سه دانشجوی آمریکایی مسلمان، 23 ساله، 21 ساله و 19 ساله (زن، شوهر و خواهر) در نزدیکی دانشگاه «کارولینای شمالی» در «چپل هیل» مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و کشته شدند.کشته‌شدگان، دو خواهر فلسطینی به نام‌های «رزان» (19 ساله) و «یسر» (21 ساله) همراه با یک پسر اهل سوریه به نام «ضیاء برکات» (23 ساله) بودند.قاتل فردی به نام «کریگ استفن هیکس» 46 ساله است که مدام در صفحه فیس‌بوک خود مطالب ضد اسلام و مسلمانان به اشتراک می‌گذاشته است.وی در یکی از پُست‌های خود در فیس‌بوک نوشته است: «با توجه به زیان و ضرری که از جانب دین شما به جهان وارد می‌شود، می‌توانم بگویم که این صرفا حق من نیست که به شما توهین کنم، بلکه وظیفه من است».«ضیاء» و «یسر» که دو ماه پیش با هم ازدواج کردند، سال دوم رشته دندان پزشکی بودند، مسئولان دانشگاه گفته‌اند، این دو واقعا در زندگی و مرگشان برای بقیه الگو بودند.«محمد ابوصلحا» پدر دو دختر جوان و «سوزان برکات» خواهر «ضیاء برکات» در کنفرانس خبری به این جنایت پرداختند.طبق نوشته روزنامه انگلیسی گاردین، «محمد ابوصلحا» پدر دو خواهر کشته شده در این باره می‌گوید: «جنایت رخ داده، بر سر نفرت نژادی بوده است و چون فرزندان من مسلمان بودند، کشته شده‌اند.»پیش از این همسر قاتل، در مصاحبه با سی.ان.ان گفته بود: «آن‌ها بر سر پارک خودرو مشاجره کردند که به تیراندازی ختم شد.»پلیس منطقه نیز در حالی در گزارش خود از این حادثه، ادعای اختلاف بر سر پارکینگ را عامل احتمالی حادثه معرفی کرده که کاربران در فضای مجازی و بسیاری از تحلیلگران از جمله نشریه «نیویورکر» این ادعا را مضحک توصیف کرده‌اند.پدر دختران کشته شده در این باره می‌گوید: «هیچ بحثی در مورد پارک وجود نداشته است. ابوصلحا که در شهر «کلایتون» روان پزشک است می‌گوید، دخترش اخیراً به او گفته یکی از همسایه‌های آنها نژادپرست است و از وی به خاطر نژادش نفرت دارد.»این جنایت و بالتبع سکوت رسانه‌ها و مقامات غربی در مورد آن، واکنش بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی و افکار عمومی را در پی داشته است. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931124000281#sthash.OEndLUg7.dpuf


تاریخ : یک شنبه 19 بهمن 1393
بازدید : 86
نویسنده : رامین رها

محمد دهقان نماینده مردم طرقبه و چناران و عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به بیانات امروز رهبر معظم انقلاب درباره توافق هسته‌ای، اظهار داشت: آمریکایی‌ها در سال‌های اخیر به ویژه در 1.5 سال گذشته تمام فشارهایی که تصور می‌کردند می‌توانند بیاورند تا زمینه عقب‌نشینی ملت ایران را فراهم کنند، آوردند. *آمریکایی‌ها به دنبال وادارکردن ایران برای تن‌دادن به توافقی بد هستند وی افزود: آمریکایی‌ها دنبال آن بودند که در اثر این فشارها ایران را وادار به تن دادن به توافقی کنند که هم عزت ملت ایران شکسته شود هم جایگاه علمی کشور در عرصه هسته‌ای، صنعتی و علمی مخدوش شود تا بتوانند مقابل پیشرفت ملت ایران را بگیرند و از طرفی به دنیا اعلام کنند که ملتی که 36 سال در برابر ما مقاومت کرد در آخر وادار به زانو زدن در برابر ما شد. *تیم مذاکره‌کننده برابر خواسته‌های ناحق آمریکایی‌ها مقاومت کرد این عضو هیأت رئیسه مجلس در ادامه با بیان اینکه هدف آمریکایی‌ها به زانو درآوردن ایران است، گفت: با تدابیر مقام معظم رهبری و با پشتیبانی ملت، تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای علیرغم فراز و نشیب‌هایی که وجود داشت، در برابر خواسته‌های ناحق آمریکایی‌ها مقاومت کرد و حاضر نشد تن به توافقی دهد که زمینه مخدوش شدن استقلال، عزت، شکوه و عظمت ملت ایران را فراهم کند. وی بر همین اساس یادآور شد: امروز هم آنچه که رهبر معظم انقلاب فرمودند دقیقاً خط عزت و سرافرازی ملت ایران است، یعنی ما برای اینکه به دنیا ثابت کنیم که نقطه ضعفی نداریم، حاضریم با آمریکا و کشورهای دیگر در زمینه هسته‌ای با حفظ عزت و اقتدارمان توافق کنیم، ما از توافق سه هدف را دنبال می‌کنیم؛ هدف اول این است که باید در داخل کشور توان غنی‌سازی اورانیوم و دستیابی به انرژی هسته‌ای را داشته باشیم و انرژی هسته‌ای بومی در داخل کشور باید وجود داشته باشد، این اولین هدف ماست که حرف منطقی است و دنیا هم این حق منطقی ملت ایران را پذیرفته است. دهقان تأکید کرد: دومین هدف ما این است که تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ما برچیده شود؛ سومین هدفمان نیز اثبات حقانیت‌مان است تا دنیا متوجه شود که ما اهل منطق، استدلال و عقلانیت هستیم و از طرفی دشمنان ما و آمریکا به عنوان دشمن درجه یک ایران، به عنوان کشوری زورگو، بی‌منطق و دارای خوی استکباری است. *آمریکا نمی‌تواند با فشار و رفتارهای زیگزاگی ما را وادار به کوتاه آمدن از استقلال‌مان کند وی با بیان اینکه ما با این سه هدف وارد مذاکره شدیم، تصریح کرد: مقام معظم رهبری امروز با بیان این موضوع که «توافق نکردن بهتر از توافق بد است» در واقع آب پاکی را روی دست آمریکایی‌ها ریختند تا آنان تصور نکنند که می‌توانند با فشار، رفتارهای زیگزاگی و سیاست نخ‌نمای چماق و هویج ما را وادار به کوتاه آمدن از عزت و استقلال‌مان کنند. نماینده طرقبه و چناران در مجلس همچنین متذکر شد: ما این اهداف را دنبال کردیم اما این مذاکرات تا زمانی ادامه خواهد داشت که ملت ما از آمریکا خسته نشده باشد، باید برای مذاکرات زمان‌بندی وجود داشته باشد، اینکه آنان در مذاکرات کشور و اقتصاد ما را شرطی کنند، پذیرفتنی نیست؛ بخشی از مشکلات اقتصادی ما ناشی از مذاکراتی است که همچنان بلاتکلیف مانده، رکود اقتصادی در کشور ناشی از بلاتکلیف ماندن مذاکرات هسته‌ای است، لذا این موضوع به نفع کشور نیست. *باید وضعیت مذاکرات هسته‌ای در مدت مشخصی حل و فصل شود دهقان اضافه کرد: باید وضعیت مذاکرات را در مدت مشخصی حل و فصل کنیم، بالاخره یا آمریکایی‌ها حاضرند تحریم‌ها را بردارند و غنی‌سازی اورانیوم را در داخل ایران به رسمیت بشناسند یا اگر حاضر نیستند، باید طبیعتاً مذاکرات در جایی به پایان برسد تا ملت ایران تکلیف خودش را با خودش بداند. وی در عین حال با بیان اینکه اینگونه نیست که اگر تحریم‌ها برداشته نشود، ما دچار خسارات جبران‌ناپذیری می‌شویم، گفت: اگر چه ما هیچ‌گاه از تحریم‌ها استقبال نکردیم، اما وجود تحریم زمینه‌هایی را در داخل کشور فراهم می‌کند که ما بدون وابستگی به نفت، اقتصادمان را اداره کنیم؛ ما می‌توانیم بدون اینکه وابسته به بازارهای برخی کشورها باشیم، اقتصادمان را در داخل کشور با تبدیل نفت به فرآورده‌های نفتی و فروش آنها اقتصادمان را اداره کنیم. *هیچ راهی برای عقب‌نشینی در برابر خواسته‌های نامشروع آمریکایی‌ها وجود ندارد دهقان همچنین یادآور شد: بالاخره مذاکرات باید دارای زمان‌بندی مشخص و روشنی باشد، فرمایشات امروز رهبر معظم انقلاب هم برای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای الهام‌بخش بود تا بدانند که هیچ راهی برای عقب‌نشینی در برابر خواسته‌های نامشروع آمریکایی‌ها وجود ندارد و هم برای دشمنان جمهوری اسلامی و در رأس آنها آمریکا عبرت‌آموز بود که بدانند ما به هیچ وجه از مسیر حق، عزت و اقتداری که انتخاب کردیم، عقب‌نشینی نمی‌کنیم. *آمریکا را دشمن درجه یک ایران می‌دانیم حتی اگر با او سر میز مذاکره بنشینیم وی خاطرنشان کرد: ما آمریکا را دشمن درجه یک ایران می‌دانیم حتی اگر با او سر میز مذاکره بنشینیم کما اینکه آمریکایی‌ها نیز هیچ‌گاه دست از دشمنی علیه ملت ایران برنداشتند و همین الآن که از طرفی آنان با ما مذاکره می‌کنند از سوی دیگر توطئه کاهش قیمت نفت را با کشور عربستان طراحی کردند و قیمت 100 دلاری نفت را به شکل بی‌سابقه‌ای کاهش دادند و به 40 دلار رساندند. *تمام حقانیت‌مان را در مذاکرات هسته‌ای به دنیا اثبات کردیم این عضو هیأت رئیسه مجلس در پایان با تأکید بر اینکه توافق نکردن بهتر از توافق بد است، خاطرنشان کرد: فرمایشات رهبر انقلاب نقشه راه آینده کشور را مانند همیشه مشخص می‌کند که ما به هیچ وجه مانند 36 سال گذشته در برابر خواسته‌های نامشروع آمریکا کوتاه نمی‌‌آییم و تنها حاضریم به توافقی پایبند باشیم که عزت، استقلال و عظمت ملت ایران در آن کاملاً منعکس شده باشد؛ ما تمام حقانیت‌مان را در مذاکرات هسته‌ای به دنیا اثبات کردیم، اگر آمریکا با وجود اثبات حقانیت جمهوری اسلامی همچنان بخواهد روی زیاده‌خواهی‌هایش اصرار کند و تن به توافق عادلانه با جمهوری ایران اسلامی ندهد، منفورتر از گذشته بین ملت‌ها خواهد شد. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931119001053#sthash.z8Kb6kYc.dpuf


تاریخ : یک شنبه 19 بهمن 1393
بازدید : 83
نویسنده : رامین رها

گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد حسن ابوترابی فرد» روز یکشنبه در بازدید از ساختمان جدید اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران اظهار کرد: در بودجه سال 94 نگاه ما معطوف به هدایت منابع تامین شده از هدفمندسازی یارانه (منابع نقدی) به سمت خانواده های محروم تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی است.

وی گفت: براین اساس سعی بر این است تا مبلغ بیشتری از منابع نقدی یارانه ها به خانوادهای محروم تعلق بگیرد و در مورد افرادی که نیاز به این پرداختی ندارند به نحوی دیگر اقدام شود.

ابوترابی فرد با بیان اینکه این تصمیم گرفته شده درست و منطقی است اظهار کرد: امید است با همکاری دولت و نمایندگان مجلس در خصوص استفاده بهتر از منابع هدفمندسازی یارانه ها به یک تصمیم مشترک برسیم.

وی افزود: در صورت افزایش مبلغ یارانه به خانوارهای محروم، بهتر است به صورت اقلام غیرنقدی باشد تا هم آثار تورمی خود را نداشته باشد و هم انتظارات پرداخت نقدی یارانه ها نیز افزایش پیدا نکند.

ابوترابی فرد با بیان اینکه خدمات این نهاد روییده از انقلاب اسلامی برای نیازمندان و محرومان بر کسی پوشیده نیست اظهار کرد: مسوولان کمیته امداد باید بگونه ای برنامه ریزی کنند که بیشتر خدمات این نهاد در توانمندسازی و فراهم کردن بستر رشد و شکوفایی استعدادهای خانواده ها در عرصه تولید کالا و خدمات باشد.

نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی بیکاری و تورم را از جمله مشکلات معیشتی مردم دانست و گفت: گام های اصلی را باید در مدیریت تورم و فراهم آوردن زمینه اشتغال و تولید برداشت، تا در نتیجه امکان خدمت بهتر به نیازمندان واقعی هموار شود.

ابوترابی فرد گفت: در سال های اخیر به خصوص در بودجه سالانه سیستم بانکی را مکلف کردیم که در حوزه تولید و اشتغالزایی برای کمیته امداد با کمترین هزینه تسهیلاتی را ارائه دهند.

وی تصریح کرد: جذب منابع برای اشتغالزایی و استفاده از تسهیلات بانکی در سطح کشور به میزان 70 درصد است در حالیکه این وضعیت برای استان تهران30 درصد می باشد.

ابوترابی فرد افزود: برای تعدیل این درصد و رسیدن به حد متعادلی از جذب منابع برای اشتغالزایی در این استان باید تلاش ها مشترکی با مسوولان کمیته امداد انجام شود.

وی با تاکید بر تکمیل پوشش بیمه 10 هزار نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد تصریح کرد: باید با برنامه ریزی منظم بعد از یک دوره تمام زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه قرار بگیرند.

نایب رییس مجلس با تاکید بر مشارکت خانوارها در تکمیل پوشش بیمه این افراد گفت: مجلس آماده است تا درصدی ازهزینه پوشش بیمه را تامین کند مشروط بر اینکه آن خانواده ها هم درصد باقیمانده را پرداخت کنند تا راه برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن خانواده ها در یک سطح بالاتر هموار شود.

وی با اشاره به اینکه 62 هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد استان تهران قرار دارند، افزود: با توانمندسازی عده ای از افراد تحت پوشش فعلی فضا برای جذب خانوار نیازمند جدید مهیا شود.

وی در مورد حمایت مالی از فرزندان خانواده ضعیف برای ورود به مقطع آموزش عالی توصیه کرد: فراهم آوردن رشد علمی و اشتغال این افراد کار بسیار ارزشمندی است ولی باید در کوتاه ترین زمان ممکن به یک کارآفرین تبدیل شوند.

ابوترابی فردتصریح کرد: کمیته امداد با ارائه مشاوره به جوانان طالب علم مسیر تحصیل در مقطع تحصیل دیپلم فنی و کاردانی را نشان دهند تا هر چه سریعتر وارد بازار کار شوند.

وی افزود: افرادی نیز که طالب ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر هستند باید به سمت اشتغال، خلق ثروت و کمک به خانواده منتهی شود نه اینکه باری به دوش خانواده ها باشند.

ابوترابی فرد خاطرنشان کرد: خدمت به ایتام و نیازمندان کار بسیار ارزشمندی است که باید با حرکت منطقی و علمی و با استفاده از منابع موجود ریشه فقر را در کشور محو کنیم.


تاریخ : یک شنبه 19 بهمن 1393
بازدید : 76
نویسنده : رامین رها

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای صبح امروز (یکشنبه) در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش و پدافند هوایی،که همزمان با سالروز بیعت تاریخی جمعی از همافران و کارکنان نیروی هوایی ارتش با امام خمینی (ره) در نوزدهم بهمن سال 1357 برگزار شد، آن حادثه مهم را حاوی یک مضمون پرمغز و ماندگار دانستند و گفتند: اقدام شجاعانه فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی در 19 بهمن 57، نشان دهنده سخن حق و پرجاذبه انقلاب اسلامی است که توانسته بود حتی به اعماق دلهای نیروی هوایی ارتش پادشاهی آن زمان که نور چشمی آمریکا نیز بود، نفوذ کند.

ایشان با تأکید بر لزوم شناخت و حفظ این حقیقت مهم، به برخی واقعیات صحنه از جمله نفوذ فراگیر انقلاب اسلامی اشاره کردند و افزودند: با پیروزی انقلاب اسلامی، ملتها با دیدن شجاعت و دلیری ملت ایران که علناً در مقابل زورگویی های امریکا ایستاد، به هیجان آمدند و جذب پیام انقلاب شدند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: در طرف مقابل نیز، قدرتهای زورگو و در رأس آنها امریکا، از همان روز اول انقلاب، از هیچ اقدام و فشاری برای خاموش کردن این حرکت عظیم و رو به گسترش، فروگذار نکردند و این دشمنی تا امروز هم ادامه دارد.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: دشمنی امریکا و قدرتهای استکباری با اشخاص نیست، آنها با اصل حرکت و جهت گیری توأم با ایستادگی و استقلال طلبی و عزت خواهی ملت ایران دشمن هستند.

ایشان با یادآوری سخنان برخی سیاستمداران امریکایی در سالهای اخیر که بغض و کینه خود را با ملت ایران، صراحتاً بیان کردند گفتند: آنها از ایستادگی ملت ایران عصبانی هستند و هدف اصلی امریکا و همراهانش، به زانو در آوردن و تحقیر ملت ایران است که البته دچار خطا و اشتباه در تحلیل هستند.

رهبر انقلاب اسلامی، علت ناکامی های پی در پی امریکاییها در مسائل منطقه و بویژه مسائل ایران را، همین خطای محاسباتی و اشتباهات راهبردی دانستند و افزودند: یک نمونه از این خطاها، اظهارات چند روز پیش یک مقام امریکایی است که گفته بود، ایرانی ها در مذاکرات هسته ای، دست بسته هستند و گیر افتاده اند.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: در روز 22 بهمن شما خواهید دید که ملت ایران چه حضوری خواهد داشت و آن موقع معلوم خواهد شد که آیا ملت ایران دست بسته است؟

ایشان خاطرنشان کردند: دست ملت و مسئولان ایران هیچگاه بسته نبوده و این موضوع را در عمل نشان داده اند و از این پس نیز با ابتکارات و شجاعت خود، آن را نشان خواهند داد.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: آن طرفی که فعلاً گیر افتاده و دچار مشکل است، امریکا است و همه واقعیات این منطقه و خارجِ منطقه، اثبات کننده این حقیقت است.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به شکست سیاستهای امریکا در سوریه، عراق، لبنان، فلسطین، غزه، افغانستان و پاکستان و همچنین شکست امریکا در اوکراین، خطاب به امریکاییها تأکید کردند: این، شما هستید که سالهای متمادی، پی در پی شکست خورده اید اما جمهوری اسلامی ایران پیش رفته و به هیچ وجه با سی و چند سال گذشته قابل مقایسه نیست.

ایشان با اشاره به پیشرفتهای گسترده جمهوری اسلامی در علم و فناوری، در مسائل گوناگون اجتماعی، و در مسائل بین المللی و همچنین نفوذ عظیم منطقه ای و رسوخ مبانی انقلاب در دلهای جوانان افزودند: جمهوری اسلامی ایران با این ذخیره ارزشمند از تجربیات، با قدرت، در حال پیشرفت است و امریکاییها که نتوانستند این ریشه را قلع و قمع کنند اکنون مجبور به تحمل نظام جمهوری اسلامی هستند و طراحی های سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی آنها مانع از این پیشرفت نخواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی به مذاکرات هسته ای و تلاش بدخواهان و معاندان برای القای درماندگی ایران در این موضوع اشاره کردند و چند نکته مهم را درباره مذاکرات هسته ای متذکر شدند.

اولین نکته ای که حضرت آیت الله خامنه ای به آن اشاره کردند موافقت با اصل توافق بود که گفتند: من با توافقی که بتواند انجام شود موافقم اما با توافق «بد» موافق نیستم.

ایشان با اشاره به اظهارات مکرر امریکایی ها که می گویند «توافق نکردن بهتر از توافق بد است» افزودند: ما هم همین عقیده را داریم! و معتقدیم توافق نکردن بهتر از توافقی است که به ضرر منافع ملی و زمینه ساز تحقیر ملت بزرگ ایران شود.

تلاش بی وقفه مسئولین و هیأت مذاکره کننده برای خارج کردن حربه تحریم از دست دشمن، دومین نکته ای بود که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند و گفتند: اگر این اتفاق رخ دهد و با توافق، حربه تحریم از دست دشمن خارج شود، بسیار خوب است اما اگر این اتفاق نیفتاد، همه بدانند که راهکارهای فراوانی در داخل کشور برای کُند کردن حربه تحریم وجود دارد.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر با همت و تلاش، به داشته های خود، به صورت مناسب توجه کنیم، حتی اگر نتوانیم حربه تحریم را از دست دشمن خارج کنیم، می توانیم آن را کُند کنیم.

نکته سوم رهبر انقلاب اسلامی، در خصوص رفتار منطقی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته ای و رفتار غیر منطقی و زورگویانه طرف مقابل بود.

حضرت ایت الله خامنه ای با اشاره به سخنان چندی پیش رئیس جمهور مبنی بر اینکه مذاکره به معنای رسیدن دو طرف به نقطه مشترک است، گفتند: بر همین اساس، نباید در مذاکره، یک طرف با رفتار غیر منطقی تلاش داشته باشد که هر آنچه مورد توقع او است، محقق شود.

ایشان خاطرنشان کردند: رفتار امریکایی ها و چند کشور اروپایی دنباله رو آنها، در مذاکرات، غیر منطقی است و با پرتوقعی انتظار دارند همه خواسته های آنها تحقق یابد در حالیکه این، روشِ مذاکره نیست.

حضرت آیت الله خامنه ای، ایستادگی مسئولان در مقابل زیاده خواهی طرف مقابل را کاملاً صحیح دانستند و با اشاره به عملکرد مستدل و منطقی جمهوری اسلامی در مقاطع مختلف از جمله دوران دفاع مقدس و پذیرش قطعنامه 598، و همچنین مسائل گوناگون بعد از جنگ، خاطرنشان کردند: نظام اسلامی در مذاکرات هسته ای نیز براساس منطق عمل می کند اما طرف مقابل هیچ منطقی ندارد و به دنبال بی منطقی، با تکیه بر زور است.

ایشان تأکید کردند: ملت ایران زیر بار زورگویی و زیاده خواهی و رفتارهای غیر منطقی نخواهد رفت.

رهبر انقلاب اسلامی یک بار دیگر افزودند: من با ادامه و پیشرفت مذاکرات و رسیدن به توافق خوب موافقم و قطعاً ملت ایران هم با هر توافقی که در بر دارنده عزت و احترام او باشد، مخالفتی ندارد.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: باید در مذاکرات، تکریم، حرمت و پیشرفت ملت ایران محفوظ بماند زیرا این ملت عادت به پذیرش زورگوییِ طرف مقابل اعم از امریکا و دیگران، ندارد.

ایشان همچنین با اشاره به برخی مباحث مطرح شده درخصوص توافق دو مرحله ای که ابتدا توافق بر اصول کلی و بعد از مدتی توافق بر جزئیات باشد، خاطرنشان کردند: چنین توافقی پسندیده نیست زیرا با تجربه ای که از رفتار طرف مقابل داریم، توافقِ صِرف در کلیات، وسیله ای خواهد شد برای بهانه گیری های پی در پی در جزئیات.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند:اگر توافقی انجام شود، باید در یک مرحله و در بردارنده کلیات و جزئیات، با یکدیگر باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: مفاد این قرار داد نیز باید روشن، واضح و غیرقابل تفسیر و تأویل باشد و مفاد توافق نباید به گونه ای باشد که طرف مقابل که عادت به چانه زنی دارد، در قضایای مختلف بهانه جویی کند.

رهبر انقلاب تأکید کردند: تحریم ها نیز باید به معنی واقعی کلمه برداشته شوند.

ایشان خاطرنشان کردند: به لطف خداوند ملت ایران در 22 بهمن نشان خواهد داد هرکسی که بخواهد این ملت را تحقیر کند، با ضربه متقابل مواجه خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: همه ملت ایران و همه دلسوزان متفقند که عزت ملی برای یک کشور، بسیار بسیار مهم است زیرا اگر عزت ملی نباشد، امنیت و پیشرفت هم نخواهد بود، بنابراین عزت ملی باید محفوظ بماند و مسئولان هم این موضوع را می دانند.

حضرت آیت الله خامنه ای در پایان خاطرنشان کردند: به فضل الهی، ملت ایران با حضور مقتدرانه و عزم راسخ خود در 22 بهمن، دشمن را به زانو درخواهد آورد.

در ابتدای این دیدار امیر سرتیپ خلبان حسن شاه صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش با گرامیداشت نوزدهم بهمن سالروز بیعت تاریخی همافران با امام خمینی (ره)، گزارشی از توانمندی ها و پیشرفت های نیروی هوایی ارائه کرد.

امیر سرتیپ شاه صفی گفت: طراحی، ساخت و ارتقای شبیه سازهای پروازی، دستیابی به توان طراحی و ساخت جنگنده پهن پیکر بدون سرنشین، «راه اندازی، بازسازی و بازیابی انواع هواپیماها» و عمق دهی به تجهیزات موجود، تولید انواع تجهیزات هواپایه و راه اندازی و عملیاتی کردن موشک های راهبردی با استفاده از توانمندی های داخلی در نیروی هوایی ارتش موید ادعای درهم شکستن پنجه های تحریم تجهیزات دفاع هوایی و نویدبخش ایجاد تراز جدیدی از توازن دفاعی در منطقه است.

پیش از این دیدار فرمانده معظم کل قوا در دیدار جداگانه با فرماندهان ارشد نیروی هوایی و پدافند جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش حساس و خطیر نیروی هوایی و پدافند ارتش جمهوری اسلامی در مجموعه ی نظام دفاعی کشور افزودند: نیروی هوایی به اقتضای حرفه ی خود متکی به دانش و فناوری است و این مساله از جهاتی در مواجهه با تهدیدات پیرامونی اهمیت این نیرو را بیشتر می کند.


تاریخ : یک شنبه 19 بهمن 1393
بازدید : 77
نویسنده : رامین رها
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش و پدافند هوایی، با تبیین علت و هدف اصلی دشمنی 36 ساله و ادامه دار دولت آمریکا و خطای محاسباتی آنها برای به زانو درآوردن و تحقیر ملت ایران، به رفتار و عملکرد منطقی و مستدل ایران در مذاکرات هسته ای و رفتار غیر منطقی و باج خواهانه طرف مقابل اشاره و تأکید کردند: ملت ایران در روز 22 بهمن نشان خواهد داد که زیر بار حرف زور نمی رود و پاسخ هر تحقیر کننده ای را نیز با ضربه متقابل خواهد داد. در این دیدار که همزمان با سالروز بیعت تاریخی جمعی از همافران و کارکنان نیروی هوایی ارتش با امام خمینی (ره) در نوزدهم بهمن سال 1357 برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای آن حادثه مهم را حاوی یک مضمون پرمغز و ماندگار دانستند و گفتند: اقدام شجاعانه فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی در 19 بهمن 57، نشان دهنده سخن حق و پرجاذبه انقلاب اسلامی است که توانسته بود حتی به اعماق دلهای نیروی هوایی ارتش پادشاهی آن زمان که نور چشمی آمریکا نیز بود، نفوذ کند. ایشان با تأکید بر لزوم شناخت و حفظ این حقیقت مهم، به برخی واقعیات صحنه از جمله نفوذ فراگیر انقلاب اسلامی اشاره کردند و افزودند: با پیروزی انقلاب اسلامی، ملتها با دیدن شجاعت و دلیری ملت ایران که علناً در مقابل زورگویی های امریکا ایستاد، به هیجان آمدند و جذب پیام انقلاب شدند. رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: در طرف مقابل نیز، قدرتهای زورگو و در رأس آنها امریکا، از همان روز اول انقلاب، از هیچ اقدام و فشاری برای خاموش کردن این حرکت عظیم و رو به گسترش، فروگذار نکردند و این دشمنی تا امروز هم ادامه دارد. حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: دشمنی امریکا و قدرتهای استکباری با اشخاص نیست، آنها با اصل حرکت و جهت گیری توأم با ایستادگی و استقلال طلبی و عزت خواهی ملت ایران دشمن هستند. ایشان با یادآوری سخنان برخی سیاستمداران امریکایی در سالهای اخیر که بغض و کینه خود را با ملت ایران، صراحتاً بیان کردند گفتند: آنها از ایستادگی ملت ایران عصبانی هستند و هدف اصلی امریکا و همراهانش، به زانو در آوردن و تحقیر ملت ایران است که البته دچار خطا و اشتباه در تحلیل هستند. رهبر انقلاب اسلامی، علت ناکامی های پی در پی امریکاییها در مسائل منطقه و بویژه مسائل ایران را، همین خطای محاسباتی و اشتباهات راهبردی دانستند و افزودند: یک نمونه از این خطاها، اظهارات چند روز پیش یک مقام امریکایی است که گفته بود، ایرانی ها در مذاکرات هسته ای، دست بسته هستند و گیر افتاده اند. حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: در روز 22 بهمن شما خواهید دید که ملت ایران چه حضوری خواهد داشت و آن موقع معلوم خواهد شد که آیا ملت ایران دست بسته است؟ ایشان خاطرنشان کردند: دست ملت و مسئولان ایران هیچگاه بسته نبوده و این موضوع را در عمل نشان داده اند و از این پس نیز با ابتکارات و شجاعت خود، آن را نشان خواهند داد. رهبر انقلاب اسلامی افزودند: آن طرفی که فعلاً گیر افتاده و دچار مشکل است، امریکا است و همه واقعیات این منطقه و خارجِ منطقه، اثبات کننده این حقیقت است. حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به شکست سیاستهای امریکا در سوریه، عراق، لبنان، فلسطین، غزه، افغانستان و پاکستان و همچنین شکست امریکا در اوکراین، خطاب به امریکاییها تأکید کردند: این، شما هستید که سالهای متمادی، پی در پی شکست خورده اید اما جمهوری اسلامی ایران پیش رفته و به هیچ وجه با سی و چند سال گذشته قابل مقایسه نیست. ایشان با اشاره به پیشرفتهای گسترده جمهوری اسلامی در علم و فناوری، در مسائل گوناگون اجتماعی، و در مسائل بین المللی و همچنین نفوذ عظیم منطقه ای و رسوخ مبانی انقلاب در دلهای جوانان افزودند: جمهوری اسلامی ایران با این ذخیره ارزشمند از تجربیات، با قدرت، در حال پیشرفت است و امریکاییها که نتوانستند این ریشه را قلع و قمع کنند اکنون مجبور به تحمل نظام جمهوری اسلامی هستند و طراحی های سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی آنها مانع از این پیشرفت نخواهد شد. رهبر انقلاب اسلامی به مذاکرات هسته ای و تلاش بدخواهان و معاندان برای القای درماندگی ایران در این موضوع اشاره کردند و چند نکته مهم را درباره مذاکرات هسته ای متذکر شدند. اولین نکته ای که حضرت آیت الله خامنه ای به آن اشاره کردند موافقت با اصل توافق بود که گفتند: من با توافقی که بتواند انجام شود موافقم اما با توافق «بد» موافق نیستم. ایشان با اشاره به اظهارات مکرر امریکاییها که می گویند «توافق نکردن بهتر از توافق بد است» افزودند: ما هم همین عقیده را داریم! و معتقدیم توافق نکردن بهتر از توافقی است که به ضرر منافع ملی و زمینه ساز تحقیر ملت بزرگ ایران شود. تلاش بی وقفه مسئولین و هیأت مذاکره کننده برای خارج کردن حربه تحریم از دست دشمن، دومین نکته ای بود که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند و گفتند: اگر این اتفاق رخ دهد و با توافق، حربه تحریم از دست دشمن خارج شود، بسیار خوب است اما اگر این اتفاق نیفتاد، همه بدانند که راهکارهای فروانی در داخل کشور برای کُند کردن حربه تحریم وجود دارد. حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر با همت و تلاش، به داشته های خود، به صورت مناسب توجه کنیم، حتی اگر نتوانیم حربه تحریم را از دست دشمن خارج کنیم، می توانیم آن را کُند کنیم. نکته سوم رهبر انقلاب اسلامی، در خصوص رفتار منطقی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته ای و رفتار غیر منطقی و زورگویانه طرف مقابل بود. حضرت ایت الله خامنه ای با اشاره به سخنان چندی پیش رئیس جمهور مبنی بر اینکه مذاکره به معنای رسیدن دو طرف به نقطه مشترک است، گفتند: بر همین اساس، نباید در مذاکره، یک طرف با رفتار غیر منطقی تلاش داشته باشد که هر آنچه مورد توقع او است، محقق شود. ایشان خاطرنشان کردند: رفتار امریکاییها و چند کشور اروپایی دنباله رو آنها، در مذاکرات، غیر منطقی است و با پرتوقعی انتظار دارند همه خواسته های آنها تحقق یابد در حالیکه این، روشِ مذاکره نیست. حضرت آیت الله خامنه ای، ایستادگی مسئولان در مقابل زیاده خواهی طرف مقابل را کاملاً صحیح دانستند و با اشاره به عملکرد مستدل و منطقی جمهوری اسلامی در مقاطع مختلف از جمله دوران دفاع مقدس و پذیرش قطعنامه 598، و همچنین مسائل گوناگون بعد از جنگ، خاطرنشان کردند: نظام اسلامی در مذاکرات هسته ای نیز براساس منطق عمل می کند اما طرف مقابل هیچ منطقی ندارد و به دنبال بی منطقی، با تکیه بر زور است. ایشان تأکید کردند: ملت ایران زیر بار زورگویی و زیاده خواهی و رفتارهای غیر منطقی نخواهد رفت. رهبر انقلاب اسلامی یک بار دیگر افزودند: من با ادامه و پیشرفت مذاکرات و رسیدن به توافق خوب موافقم و قطعاً ملت ایران هم با هر توافقی که در بر دارنده عزت و احترام او باشد، مخالفتی ندارد. حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: باید در مذاکرات، تکریم، حرمت و پیشرفت ملت ایران محفوظ بماند زیرا این ملت عادت به پذیرش زورگوییِ طرف مقابل اعم از امریکا و دیگران، ندارد. ایشان همچنین با اشاره به برخی مباحث مطرح شده درخصوص توافق دو مرحله ای که ابتدا توافق بر اصول کلی و بعد از مدتی توافق بر جزئیات باشد، خاطرنشان کردند: چنین توافقی پسندیده نیست زیرا با تجربه ای که از رفتار طرف مقابل داریم، توافقِ صِرف در کلیات، وسیله ای خواهد شد برای بهانه گیری های پی در پی در جزئیات. رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند:اگر توافقی انجام شود، باید در یک مرحله و در بردارنده کلیات و جزئیات، با یکدیگر باشد. حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: مفاد این قرار داد نیز باید روشن، واضح و غیرقابل تفسیر و تأویل باشد و مفاد توافق نباید به گونه ای باشد که طرف مقابل که عادت به چانه زنی دارد، در قضایای مختلف بهانه جویی کند. ایشان خاطرنشان کردند: به لطف خداوند ملت ایران در 22 بهمن نشان خواهد داد هرکسی که بخواهد این ملت را تحقیر کند، با ضربه متقابل مواجه خواهد شد. رهبر انقلاب اسلامی گفتند: همه ملت ایران و همه دلسوزان متفقند که عزت ملی برای یک کشور، بسیار بسیار مهم است زیرا اگر عزت ملی نباشد، امنیت و پیشرفت هم نخواهد بود، بنابراین عزت ملی باید محفوظ بماند و مسئولان هم این موضوع را می دانند. حضرت آیت الله خامنه ای در پایان خاطرنشان کردند: به فضل الهی، ملت ایران با حضور مقتدرانه و عزم راسخ خود در 22 بهمن، دشمن را به زانو درخواهد آورد. در ابتدای این دیدار امیر سرتیپ خلبان حسن شاه‌صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش با گرامیداشت نوزدهم بهمن سالروز بیعت تاریخی همافران با امام خمینی (ره)، گزارشی از توانمندی‌ها و پیشرفت‌های نیروی هوایی ارائه کرد. امیر سرتیپ شاه‌صفی گفت: طراحی، ساخت و ارتقای شبیه‌سازهای پروازی، دستیابی به توان طراحی و ساخت جنگنده پهن‌پیکر بدون سرنشین، «راه اندازی، بازسازی و بازیابی انواع هواپیماها» و عمق‌دهی به تجهیزات موجود، تولید انواع تجهیزات هواپایه و راه اندازی و عملیاتی کردن موشک های راهبردی با استفاده از توانمندی‌های داخلی در نیروی هوایی ارتش موید ادعای درهم شکستن پنجه‌های تحریم تجهیزات دفاع هوایی و نویدبخش ایجاد تراز جدیدی از توازن دفاعی در منطقه است. پیش از این دیدار فرمانده معظم کل قوا در دیدار جداگانه با فرماندهان ارشد نیروی هوایی و پدافند جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش حساس و خطیر نیروی هوایی و پدافند ارتش جمهوری اسلامی در مجموعه ی نظام دفاعی کشور افزودند: نیروی هوایی به اقتضای حرفه ی خود متکی به دانش و فناوری است و این مسئله از جهاتی در مواجهه با تهدیدات پیرامونی اهمیت این نیرو را بیشتر می کند. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931119000675#sthash.bIFIGolp.dpuf
تاریخ : پنج شنبه 16 بهمن 1393
بازدید : 77
نویسنده : رامین رها

معاون وزیر خارجه از کشورهای منطقه خواست مسیر تقویت تروریست‌ها در برخی کشورهای منطقه را مسدود کنند.                                                                                                                                                                                                                                                                «حسین امیرعبداللهیان» معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس ضمن محکوم کردن اقدامات داعش در کشتار اتباع ژاپن و اردن گفت، کشورهای منطقه باید راه تقویت و پشتیبانی گروه‌های تروریستی را مسدود کنند.امیرعبداللهیان آنچه در فرانسه و اردن به نام گروهک تروریستی داعش رخ داد، نتیجه سیاست غلط استفاده ابزاری از تروریسم در عراق، سوریه و منطقه دانست و با بیان اینکه تروریسم به هیچ طرفی وفادار نخواهد ماند، خاطرنشان کرد: کشورهای منطقه باید این اقدامات غیر انسانی در حال افزایش را زنگ خطری جدی برای امنیت و ثابت منطقه بدانند و مسیر تقویت تروریست‌ها در برخی کشورهای منطقه را مسدود کنند.معاون وزیر خارجه افزود: باید باور کرد که امنیت مقوله‌ای به هم پیوسته است، نمی‌توان عراق، سوریه و لبنان را ناامن کرد ولی انتظار امنیت بر منطقه داشت.امیرعبداللهیان تصریح کرد: تهران در مبارزه با تروریسم و مقابله با افراط‌گرایی تکفیری جدی است. -


تاریخ : پنج شنبه 16 بهمن 1393
بازدید : 81
نویسنده : رامین رها

حجت‌الاسلام حسن روحانی عصر امروز در جلسه شورای اداری استان اصفهان که در محل استانداری این شهر برگزار شد با یادآوری روزهای پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: هیچگاه ‌عظمت روزهای تاریخی پیروزی انقلاب، ‌شکنجه‌ها و شهادت‌ها از یاد مردم ایران نمی‌رود. ‌

وی با بیان اینکه ‌مردم ایران اسلامی توانستند استعمار را سرنگون کنند، افزود: مردم ایران دست‌های استعمار را قطع کرده و حاکمیت ملی ‌در این کشور حاکم شد و حاکمیت قانون را استمرا بخشیدند و فرهنگ اسلام، قرآن و اهل‌ بیت که آرزوی مردم بود برای استقرار آن هر روز تلاش کردند.

روحانی در ادامه ضمن تشکر از مردم اصفهان افزود: می‌دانیم که استقبال مردم به خاطر نظام جمهوری اسلامی است و مردم ما را به عنوان خادمان این نظام می‌شناسند و افتخار این دولت سرمایه اجتماعی است که رابطه دولت به مردم و مردم به دولت برقرار است.

رئیس‌ جمهور گفت: من جمعیت پرشور را در قبل و بعد از انقلاب در اصفهان بسیار دیده‌ام و در 22 بهمن 58 در همین میدان امام(ره) اصفهان سخنرانی کردم و شلوغی به حدی بود که بر بالای بام عالی‌قاپو ایستاده و سخنرانی کردم.

روحانی ادامه داد: در جریان جنگ تحمیلی هر جای جبهه می‌رفتیم مردم غیور و فداکار اصفهان حضور داشتند و ‌عملیات‌های‌ سخت به لشکرهای اصفهان واگذار می‌شد.

وی اضافه کرد: در آن زمان عملیات بدر و محور طلایه به لشکر امام حسین (ع) واگذار شد و شهید خرازی یک دست خود را از دست داد و شهید کاظمی هم همین طور بسیار شجاعانه مبارزه کرد.

رئیس‌ جمهور ادامه داد: همه مردم و نیروهای مردمی و انتظامی در جبهه بودند و اصفهان همیشه در خط مقدم بوده است.

وی ‌اصفهان را شهر سرداران بزرگ نامید و اظهار کرد: هیچ کجای تاریخ را نمی‌توان یافت که اصفهان یک قدم از خط مقدم جبهه عقب‌نشینی کرده باشد.‌

روحانی به مفاخر انسانی اصفهان همچون شهید مدرس اشاره کرد و گفت: اگر بخواهیم یک لیست 10 نفره از سیاسیون برتر کشور را نام ببریم نام شهید مدرس و شهید بهشتی حتما در میان آنها خواهد بود که افتخار اصفهان هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز انسان از خواندن نطق‌های شهید مدرس در مجلس ‌احساس کوچکی می‌کند، افزود: شهید مدرس به معنای واقعی کلمه یک مرد بیدار، سیاسی و مجتهد بود و استحکام قانون اساسی ایران  امروز مدیون شهید مدرس است.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به شخصیت والای شهید بهشتی اظهار کرد: در زمانی که برخی از روشنفکران خواندن کتاب‌های انگلیسی را بد می‌دانستند به همت ایشان کلاس‌های زبان انگلیسی تشکیل می‌شد.

وی شهید بهشتی را خار چشم دشمنان دانست و تصریح کرد: بسیاری از افرادی که روزگاری به ایشان بد کرده و تهمت زده بودند نزد من آمده‌‌ و ابراز ندامت کرده‌اند.

روحانی با اشاره به شخصیت‌های بزرگی همچون آیت‌الله گلپایگانی، آیت‌الله خوانساری و مرحوم نائینی در استان اصفهان اظهار کرد: این استان یک استان فوق‌العاده در زمینه سرمایه انسانی و طبیعی است.

وی بناهای تاریخی اصفهان را بی‌نظیر توصیف کرد و افزود: اصفهان افتخار ایران و تمدن اسلامی است.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه کشور ‌امروز با مشکلات زیادی مواجه است، اظهار کرد: یک جنگ هشت ساله را پشت سر گذاشته‌ایم و هم‌اکنون نیز این ‌در تحریم ظالمانه قرار داریم ‌‌و جبران این خسارت کار آسانی نیست.

روحانی با بیان اینکه باید یکی از مشکلات کشور را که تحریم‌هاست، حل کنیم، گفت: ‌با کشورهایی که این تحریم‌ها را وضع کرده‌اند با احقاق حق مردم، باید تحریم‌ها را برداریم و در صورتی که موفق شویم کار بزرگی صورت داده‌ایم.

وی اضافه کرد: دولت به عنوان مجری مطالبات مردم، در صحنه رفع تحریم‌ها حضور دارد و همان‌طور که آیت‌الله طباطبایی گفتند کار بسیار سختی در پیش داریم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در جنگ تحمیلی هشت ساله، ایران به تنهایی با استکبار جهانی در حال جنگ بود، اضافه کرد: همان‌طور که در جنگ روبه‌روی دنیا ایستاده‌ایم امروز در مذاکرات هم به مانند زمان جنگ روبه‌روی همه کشورها ایستاده‌ایم.

وی افزود: دیروز و در جنگ هشت ساله رزمندگان و نیروهای مسلح ما ایستادگی بسیاری کردند و امروز نیز شاهد ایستادگی سربازان و دیپلمات‌های خود در خط مقدم هستیم که تا همین لحظه موفقیت‌های بسیاری را کسب کرده‌ایم.

روحانی ادامه داد: روزی دشمنان ما غنی‌سازی و استفاده از انرژی هسته‌ای را جرم می‌دانستند و رئیس جمهور سابق آمریکا اجازه حضور ایران را در کمیته‌ای که برای این امر تکمیل شده بود ندادند اما کشور ما موفق شد در این کمیته حضور یابد و در برابر 18 کشور ایستادگی کرد و در سندی که در پایان این کمیته صادر شد اعلام شد ایران دارای قدرت غنی‌سازی بوده و جزو کشورهای توانمند در غنی‌سازی است.

وی افزود: روزی دشمن در تلاش بود تا ایران را مجبور به کناره‌گیری از فعالیت‌های هسته‌ای کند اما در حال حاضر تردیدی در توانایی در فعالیت‌های غنی‌سازی نداریم که البته بار اصلی این مهم نیز بر دوش استان اصفهان است و بخشی از آن در این استان انجام می‌شود.

رئیس جمهور تاکید کرد: امروز هیچ‌کس در مذاکره تردید ندارد که ایران باید در اراک رآکتور داشته باشد اما چگونگی آن مورد بحث است و این نشان داده ما پیروزی‌های بسیاری داشته‌ایم و ادامه می‌دهیم و نتایج مفصل‌تری را در پایان مذاکرات به مردم اعلام خواهیم کرد و البته باید بگویم این موفقیت نیز با تلاش و همکاری مجلس و مسئولان امکان‌پذیر شده است.

وی با اشاره به اینکه استان اصفهان دارای معادن و صنایع قوی بوده و کشاورزی عظیمی دارد، گفت: باید تلاش شود تا مشکلات این بخش حل شود و موضوع آب نیز که مشکل عظسیم این بخش است باید رفع شود.

روحانی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به اینکه حدود 90 درصد آب برای کشاورزی استفاده می‌شود، تصریح کرد: ما باید نوع کشت را عوض کنیم؛ البته یکی از نکات مثبت کشاورزی این است که به مردم واگذار شده و مردم به خوبی این مقوله را مدیریت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه همان‌طور که ما در بحث آب متحد می‌شویم در بهینه مصرف کردن آن هم باید دست به دست هم دهیم،  تصریح کرد: الگوی کشت گلخانه بسیار مهم است چرا که مدل‌های قبلی منسوخ شده و پاسخگوی بضاعت امروز ما نیست.

رئیس جمهور افزود: در برخی از استان‌ها باید کاشت برنج را کم‌کم کنار بگذاریم و محصولاتی که آب کمتری نیاز دارند، کاشته و از آب به صورت مدرن استفاده شود.

وی ادامه داد: امروز در بازدید از گلخانه پارادایس دیدیم که مصرف آب برای کشت کمتر از 10 درصد بود که این نشان می‌دهد ما در زمینه آب نیازمند برنامه‌ریزی هستیم.

روحانی بیان کرد: یکی از تصمیمات ما این است که باید تکنولوژی جدید ریل را بیاوریم و سازنده ریل باشیم و ذوب‌آهن اصفهان به این سمت ‌می‌رود که تولید ریل داشته باشد و قطار سریع‌السیر را راه‌اندازی کنیم و تقریبا 2 میلیارد و 600 میلیارد دلار منابع آن را تامین کردیم.

وی یادآوری کرد: تمام 28 پروژه‌ای که آقای نوبخت گزارش آن را ارائه کرد طی دو سال آینده در اصفهان اجرا می‌شود.

رئیس جمهور همچنین در مورد آلودگی هوای اصفهان گفت: امروز وضعیت هوای اصفهان نسبت به سال گذشته یک قدم بهتر شده و تعداد روزهای با هوای ناسالم کمتر شده و سوخت مازوت نیروگاه‌ها دیگر وجود ندارد و دست ما برای استفاده از گاز باز شده و میزان گوگرد در گازوئیل و بنزین به حد قابل قبول رسیده، البته این به معنای آن نیست که پایان راه است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: دولت وظیفه خود را حل این مشکلات می‌داند و البته قابل ذکر است که مشکل آب تنها منوط به استان اصفهان نیست و در کل کشور این مشکل وجود دارد اما در برخی استان‌ها شدید و در برخی دیگر کمتر است.

روحانی اضافه کرد: امیدوارم قدم‌های کوچکی که برای این مردم بزرگ برداشتیم مورد توجه و قبول آنها باشد و مردم بدانند دولت اگر بتواند کاری انجام بدهد دریغ نخواهد کرد و ان‌شاءالله با وحدت و یکپارچگی تمام مشکلات برطرف می‌شود.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931116000878#sthash.b6SDmLr1.dpuf


تاریخ : پنج شنبه 16 بهمن 1393
بازدید : 78
نویسنده : رامین رها

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید درخشان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل ملوان در هفته نوزدهم لیگ برتر ضمن تبریک دهه فجر و تسلیت به مناسبت سالگرد مرحوم محراب شاهرخی پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: باید تشکر ویژه‌ای از محمد مایلی‌کهن که استاد من است داشته باشم که روز گذشته به تمرین پرسپولیس آمد و از ما حمایت کرد.

وی ادامه داد: درباره بازی روز جمعه مقابل ملوان هم باید بگویم که این تیم از تیم‌های خوب و ریشه‌دار لیگ برتر است که سالها در لیگ حضور داشته اما ما هفته قبل از فرصت‌هایی که به دست آوردیم خوب استفاده نکردیم و می‌خواهیم در این بازی از فرصت‌هایمان استفاده کنیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس یادآور شد: از این هفته برای موفقیت استارت می‌زنیم. فاصله بازی‌ها هم زیاد نیست و این روند رو به رشدی خواهد بود و می خواهیم مقابل ملوان نتیجه خوبی بگیریم. هر زمان که پیشکسوتان انتقاد کنند گوش می دهم و تلاش می‌کنم پرسپولیس را به موفقیت برسانم. شاید برخی از آنها متوجه نیستند که چه مشکلاتی گریبانگیر باشگاه‌ها شده است که اکنون در تلاش هستیم با کمک اعضای هیأت‌مدیره آنها را برطرف کنیم. به قول قدیمی‌ها روزهای سخت عمرشان کم است امیدوارم که همینطور باشد و ما هم از زیر فشار خارج شویم و به نتایج خوبی برسیم.

وی در مورد اینکه گفته می شود اگر بازنده شوید شما را برکنار می کنند گفت: من چیزی در این مورد نشنیدم و کسی هم چیزی به من اعلام نکرده است. در آخرین جلسه هیأت‌مدیره به من گفتند که با قاطعیت به کارت ادامه بده. نمی‌دانم این شایعات از کجا می‌آید. نمی‌دانم چرا وقتی یکی سر کار می‌آید تلاش می‌کنیم زود برکنارش کنیم و اگر کمی دیر شد مدام برای این کار اصرار می‌ورزیم اما اولتیماتومی به من داده نشده و من برای موفقیت تیم تمام تلاشم را خواهم کرد و یک قدم هم عقب نمی‌گذارم.

سرمربی پرسپولیس در مورد شایعه کناره‌گیری مسعود مومنی از پرسپولیس گفت: این مربی بدنساز دعوتنامه‌ای از القادسیه برایش آمده بود که با من مشورت کرد و من گفتم هر کاری که فکر می‌کنی به نفعت هست انجام بده و او با صراحت گفت بدون شما کار نمی‌کنم و در پرسپولیس می‌مانم تا به این تیم کمک کنم. باید از او تشکر ویژه‌ای کنم چون با صراحت به من گفت که می‌خواهد به پرسپولیس کمک کند. خوشحالم کسی که با عشق و علاقه به پرسپولیس می‌آید و کنار من است اینگونه می‌خواهد به کارش ادامه دهد.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سوال خبرنگاری که گفت حمایت از سرمربی خوب است اما معمولا وقتی می‌گویند از تو حمایت می‌کنیم خودشان سراغ گزینه‌های دیگر می‌روند گفت: امیدوارم که این یک بار اینگونه نباشد و ما روی حرف‌هایمان بایستیم و به هم اعتقاد داشته باشیم بد نیست به روزهای گذشته برگردم. روزهای اولی که یحیی گل‌محمدی با ذوب‌آهن خوب نتیجه نگرفت اما سعید آذری پای او ایستاد و از این سرمربی حمایت کرد تا مشکلاتش حل شود. باید از این مدیرعامل تشکر ویژه کنم. من اعتقاد دارم و به چشم خودم می‌بینم که اعضای هیأت‌مدیره تلاش می‌کنند تا مشکلات تیم را حل کنند تا ما با سرعت بیشتری رو به جلو برویم امیدوارم به همین شکل پیش برویم و اعتماد کنیم و به من فرصت بدهند تا مشکلات را حل کنیم.

درخشان در مورد مصدومان و محرومان تیمش گفت: صادقیان مصدوم است محمد نوری و مهدی طارمی هم 3 اخطاره هستند.

درخشان در مورد اینکه جذب دفاع چپ برای پرسپولیس طلسم شده و هر بازیکن خارجی که با او مذاکره می‌شود را نمی توانند جذب کنند یادآور شد: برای ضرغام اسماعیل هنوز در حال مذاکره هستیم اما او پیشنهاد 500 هزار دلاری داده که باشگاه قادر به پرداخت آن نیست چون آنقدر پول ندارد اما دو دفاع چپ که یکی ازبکستانی و یکی ژاپنی است مدنظر ما هستند و در حال مذاکره هستیم تا با یکی از آنها به توافق برسیم و در آسیا از آنها استفاده کنیم.

وی در پایان درباره جذب گابریل و اینکه ITC این بازیکن صادر شده خاطرنشان کرد: گابریل مشکلی برای بازی فردا ندارد و حتی شانس بازی کردن هم دارد

- f


تاریخ : چهار شنبه 8 بهمن 1393
بازدید : 92
نویسنده : رامین رها




    جدول فوتبال

    طلا، سکه و ارز

    شاخص بورس

    قیمت خودرو

گروه های خبری
صفحه اصلي
عناوين کل اخبار
اخبار برگزيده

اجتماعي
اقتصادي
بين الملل
سياسي
سياست خارجي
دانشگاه
فرهنگي
ورزشي
استانها
عکس
گرافیک و کاریکاتور
صوت وتصویر
دفاتر منطقه ای
ديدگاه
تاریخ
دانستنی ها
اخبار ويژه
فضاي مجازي
حماسه و مقاومت
تحولات سوریه
تحولات عراق
انتشارات
آرشیو ویژه نامه
9 دی
سایر خدمات
جستجو
ارتباط با ما
سخن ما
پيوندها
تبليغات در سايت
اعلام مشکلات سايت
نسخه هاي RSS
آرشیو اخبار

گروه سیاسی / حوزه احزاب و تشکل ها
93/11/07 - 14:16
شماره: 13931107001016
نسخه چاپيارسال به دوستان
گزارش کامل فارس از مراسم تقدیر از فعالان سیاسی و رسانه‌ای پیشتاز در مبارزه با مفاسد اقتصادی
پیگیر پرونده رحیمی از سال ۸۳ بودیم/ نگران پرونده مهدی هاشمی هستیم/ مداخلات جدی در پرونده استات اویل صورت می‌گیرد

مراسم تقدیر از فعالان سیاسی و رسانه‌ای پیشتاز در مبارزه با مفاسد اقتصادی با حضور احمد توکلی، الیاس نادران و علیرضا زاکانی در فرهنگسرای اندیشه تهران به همت انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان برگزار شد.
خبرگزاری فارس: پیگیر پرونده رحیمی از سال ۸۳ بودیم/ نگران پرونده مهدی هاشمی هستیم/ مداخلات جدی در پرونده استات اویل صورت می‌گیرد

-------------------------------

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس،‌ مراسم تقدیر از فعالان سیاسی و رسانه‌ای پیشتاز در مبارزه با مفاسد اقتصادی صبح امروز سه‌شنبه در فرهنگسرای اندیشه تهران به همت انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان برگزار شد.

در این مراسم ضمن تقدیر از احمد توکلی، الیاس نادران و علیرضا زاکانی نمایندگان  تهران در مجلس شورای اسلامی از خبرگزاری فارس، خبرگزاری مهر، سایت‌های مشرق، الف، جهان نیوز، فردا و نشریه پنجره به دلیل پیگیری مسئله فساد به خصوص پرونده محمدرضا رحیمی که مورد شکایت از سوی وی قرار گرفته بودند با اهدای لوحی تقدیر شد.

*موسوی: قاطعیت دستگاه قضایی در برخورد با مفاسد اقتصادی مرهون جریان معتقد به انقلاب اسلامی است

در ابتدای این مراسم سیدنظام الدین موسوی دبیرکل انجمن روزنامه نگاران مسلمان در مراسم تقدیر از فعالان سیاسی و رسانه ای پیشتاز در مبارزه با مفاسد اقتصادی درباره صدور حکم رحیمی اظهار داشت: ما این موضوع را امروز از زبان نمایندگان شجاع، خدوم و بصیری که طی این سال ها فارغ از نگاه سیاسی و جناحی فرایند را به سمتی پیش بردند که دستگاه قضایی توانست در برابر یک مفسده اقتصادی که می توانست آفت نظام باشد، ایستاد و آن را به فرجام رساند، می‌شنویم.

موسوی با بیان اینکه این مراسم به صورت نمادین برگزار می شود پرچمدار اصلی مبارزه با فساد اقتصادی را رهبر معظم انقلاب عنوان کرد و افزود: ایشان بعد از دوران دفاع مقدس که چرب و شیرین دنیا به تدریج در زبان عده ای مزه کرد و باعث شد با اتخاذ برخی سیاست ها به سمت پیوند قدرت و ثروت به اشرافی گری بروند از همان زمان هشدار دادند و مسائلی را مطرح کردند که شاید از چشم خیلی ها پنهان بود.

مدیرعامل خبرگزاری فارس با تاکید بر اینکه در حال حاضر مشخص شده هشدارهای رهبر معظم انقلاب بجا و دقیق بوده است، خاطرنشان کرد: فساد و به ویژه فساد اقتصادی به صورت موریانه در هر سیستم اقتصادی عمل می کند و اگر در این زمینه حساسیت نباشد منجر به انحطاط خواهد شد همانطور که بزرگترین تمدن های بشری به دلیل فساد افول کرده اند.

وی با اشاره به جامعه آرمانی که پیامبر (ص) بنا نهاد، ادامه داد: آنچه مانند موریانه در آن رسوخ کرد، فساد اقتصادی بود و زمانی که امام علی (ع) حاکمیت را پذیرفت دیدیم که اصحاب نزدیک پیامبر چه برخوردی با ایشان داشتند و به خاطر چرب و شیرین دنیا با حضرت علی (ع) درافتادند، از این رو ایشان شهید راه عدالت و مبارزه با فساد است.

موسوی تاکید کرد: انقلاب اسلامی ما به نام خدا بود اما نباید فکر کنیم از آفت فساد دور هستیم چرا که ما هم مانند همه نظام ها و تمدن ها در معرض آفت قرار داریم و باید به صورت مداوم هشدار دهیم.

دبیرکل انجمن روزنامه نگاران مسلمان با تاکید بر اینکه نباید به مفسدان اجازه رسوخ داد، یادآور شد: اگر در بدنه حاکمیت چشم ناظری وجود نداشته باشد که در خصوص مفاسد هشدار دهد، ما با مشکل مواجه خواهیم شد. به ویژ اینکه فساد مسری است و افراد را در جاهای مختلف آلوده می کند.

وی فساد را به فتنه و درآمیختن حق و باطل تشبیه کرد و یادآور شد: برای مقابله با این فتنه باید از همه ابزارها از جمله رسانه استفاده کرد اما متاسفانه دیدیم که برخی رسانه ها و جریان های سیاسی از فساد حمایت کردند.

موسوی با بیان اینکه ما خداوند را به خاطر القای معنوی و روحیه انقلابی که حضرت امام در دل مردم کاشت و بارور کرد، شاکر هستیم، گفت: هنوز کسانی هستند که در برابر فساد ایستادگی کنند و موضع بگیرند حتی اگر در مقام اقلیت باشند و این افراد منافع حزبی و جناحی را در نظر نمی گیرند و برای مبارزه با فساد ورود می کنند.

دبیرکل انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان با بیان اینکه ما چنین روحیه‌ای را در برخی نمایندگان و رسانه‌ها دیده‌ایم، یادآور شد: عده ای از نمایندگان شجاع ما از مقطعی که مقام معظم رهبری ضرورت مقابله با فساد را مطرح کردند، به عنوان یک جریان ادامه‌دار آن را تداوم بخشیدند و ما امروز ثمره این از خودگذشتگی و ایثار را دیده‌ایم لذا قاطعیت دستگاه قضایی مرهون پایمردی این عزیزان است.

وی بر همین اساس رسالت انجمن روزنامه نگاران مسلمان را تبیین مسئله مبارزه با فساد از زبان کسانی که در خط مقدم این مبارزه بوده و هزینه داده اند، دانست و گفت: ما دیدیم که آقایان توکلی، نادران و زاکانی چه هزینه هایی در مسیر مبارزه با مفاسد اقتصادی دادند و چه تهمت‌هایی به آنها زده شد و چه فشاری را از جانب این قدرت های فاسد تحمل کردند اما کسانی که باید در آن مقطع پای کار می آمدند نیامده و از مفاسد حمایت کردند.

موسوی تاکید کرد: ما با پایمردی به جایی رسیدیم که جامعه متوجه شد پالایش در مقوله فساد مرهون جریان معتقد به انقلاب اسلامی و نظام است.

مدیرعامل خبرگزاری فارس، با اشاره به اقدامات فعالان رسانه ای در مبارزه با مفاسد اقتصادی به اقدامات مقدسی مدیر عامل سابق خبرگزاری مهر پرداخت و گفت: او توسط جریانات مفسد تا مرز بازداشت هم پیش رفت؛ سایت‌های فردا، الف، جهان، مشرق، خبرگزاری فارس و نشریه پنجره در این زمینه و در مبارزه با فساد اقتصادی فعال بودند.

وی یادآور شد: آقای داوری از فعالان رسانه ای 11 بار به دلیل پیگیری قضایی عناصر مفسد دائم در دادگاه بود و همین پایمردی ها باعث شد که مبارزه با مفاسد به سرانجامی برسد و نظام و مردم سر خود را بلند کنند.

موسوی تصریح کرد: ما امروز جمع شده ایم تا از این عناصر تقدیر کنیم چرا که مردم باید بدانند چه کسانی در مقابل فساد ایستادند چرا که مفسدان به دنبال تغییر حق و باطل هستند و فتنه گاهی سیاسی و گاهی اقتصادی خواهد بود.

دبیرکل انجمن روزنامه نگاران مسلمان تاکید کرد: این وظیفه رسانه هاست که اجازه ندهیم برخی احساس کنند که ملت حافظه تاریخی ندارد و از این رو مدام باید تاکید کنیم که کدام طیف مقابل فساد ایستادگی کرد تا مفسدان نتوانند صورت مسئله را عوض کنند. به ویژه اینکه نظام اسلامی مرتب در معرض این مفاسد است.

وی با بیان اینکه ما احتمالا پرونده های سنگینی در پیش داشته باشیم خاطرنشان کرد: آنچه در مسیر مبارزه با مفاسد اقتصادی مقاومت می کند لایه صلب انقلاب است که در نمایندگان و رسانه های انقلابی تجلی یافته است.

* توکلی:امیدواریم به پرونده‌های امثال مهدی هاشمی، مرتضوی، کرسنت و استات‌اویل هم با دقت و عدالت رسیدگی شود

در ادامه احمد توکلی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در مراسم تقدیر از فعالان سیاسی و رسانه‌ای پیشتاز در مبارزه با مفاسد اقتصادی که صبح امروز در فرهنگسرای اندیشه و به همت انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان برگزار شد،اظهار کرد: من از سال 1364 روزنامه‌نگاری را شروع و هنوز خودم را روزنامه‌نگار می‌دانم و به این شغل افتخار می‌کنم و تا به امروز نیز مسئولیت‌های بنده باعث نشده این شخصیت را از دست بدهم.

وی که در این همایش در مورد مفاسد اقتصادی سخن می‌گفت، اظهار داشت: وقتی فردی در مقام سیاسی فساد می‌کند و از موقعیت خود سوءاستفاده می‌کند، به ملت ایران خیانت کرده است.

توکلی با بیان اینکه روزنامه‌نگاران و سیاستمداران وظیفه پائیدن سیستم را دارند، گفت: این بهترین رویه ممکن برای روزنامه‌نگاران و سیاستمداران است و اگر استقامت در این راه وجود داشته باشد سبب تأثیرگذاری بسیاری خواهد شد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از برخورد قاطع قوه قضائیه با محمدرضا رحیمی (معاون اول دولت دهم) تشکر و قدردانی کرد و این سیر تاریخی را یک تحول در مسیر قضایی کشور دانست.

وی اظهار امیدواری کرد: امیدواریم که قوه قضائیه با پرونده‌های بزرگ دیگری همچون مهدی هاشمی، سعید مرتضوی،کرسنت و استات اویل نیز با عدالت و دقت رسیدگی کند، تأکید بر عدالت و دقت به این دلیل است که هیچ‌کس نمی‌خواهد و دوست ندارد که کسی بی‌گناه به زندان بیفتد.

توکلی در مورد پرونده رحیمی نیز گفت: ما در مورد این پرونده هم متأسف و هم خوشحالیم؛ متأسف به این خاطر که در جمهوری اسلامی ایران کار به جایی رسیده که معاون اول رئیس‌جمهور تعقیب می‌شود و خوشحال از اینکه با پرونده فساد وی قاطعانه برخورد شد.

توکلی در ادامه این نشست خبری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه نمایندگان مصونیت دارند اما رسانه‌ها چطور باید بدون ترس از برخوردها با مفاسد برخورد کنند، اظهار داشت: مجلس وظیفه خود را به خوبی انجام نداده اما این مانع وظیفه ما نیست، من خود پرونده بسیاری دارم و  می‌خواهم دفاعیات خود را منتشر کنم؛ در عین حال ما در این مسیر زخمی هم خواهیم داشت و بنده خودم به جز پرونده،‌به عنوان روزنامه‌نگار تحت تعقیب هستم لذا معتقدم باید کاری کنیم که دست رسانه‌ها بازتر شود.

نماینده مردم تهران در مجلس در خصوص فروش باغات تهران و برنامه مجلس برای برخورد در این زمینه خاطرنشان کرد: بنده و آقای نادران اقداماتی را در این زمینه داشتیم اما کار به شکل جدی به نتیجه نرسیده است. به هر حال تبدیل زمین‌ها و تخریب محیط زیست را به صورت جدی در مجلس پیگیری می‌کنیم.

وی در خصوص برنامه مجلس برای برخورد با نهادهای غیردولتی از جمله ستاد اجرای فرمان امام، گفت: ما سه جلسه با این نهادی که نام بردید داشتیم و مسئولش را بازخواست کردیم برای ما هیچ تفاوتی ندارد که کدام نهاد باشد و فرقی نمی‌کند که این فرد اصولگرا باشد یا اصلاح‌طلب و به هر حال از آنها تعهد گرفتیم که این کارها را نکنند.

توکلی در ادامه این نشست در خصوص رانت 650 میلیون یورویی و جزئیات جدید از این مسئله اظهار داشت: در این موضوع و تخصیص امتیاز واردات به مبلغ 650 میلیون یورو به یک تاجر خاص که بنده با آن مخالفت کردم و بعد از مدتی تلاش خصوصی گزارش آن را به مردم داده‌ام هنوز باعث عبرت کافی نشده است و همین رانت وارداتی دارد به واردکنندگان دولتی داده می‌شود که ما مخالف آن هستیم.

نماینده مردم تهران در مجلس، تأکید کرد: این رانت چه به یک تاجر خصوصی و چه به مسئول دولتی داده شود ما مخالف آن هستیم و این تبعیض ممنوع است ولی در عین حال ما نمی‌خواهیم آبروی کسی را ببریم یا جنجال درست کنیم اما با این حرف‌ها و جنجال‌ها هم از میدان به در نمی‌رویم.

وی درباره تخفیف پرونده مهدی هاشمی که از سوی یکی از خبرنگاران مطرح شد پاسخ داد: ما درباره پرونده مهدی هاشمی از زحمات قوه قضائیه مطلع هستیم اما در عین حال نگران هم هستیم.

توکلی با بیان اینکه بنده از گفتن برخی اقدامات انجام شده در این زمینه معذور هستم اما به زودی از برخی اقدامات مطلع خواهید شد، تأکید کرد:‌ ما نمی‌خواهیم کسی را منکوب کنیم و خدا نیامرزد کسی را که بخواهد چنین کاری انجام دهد؛ هدف ما برخورد با کسانی است که بین قدرت و ثروت پل زده‌ و منشأ فساد شده‌اند.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: ما سختی‌ها را در این مسیر تحمل می‌کنیم و موفق می‌شویم تا به این پرونده‌ها رسیدگی کنند.

وی در ادامه این نشست در خصوص پرونده بابک زنجانی و اقدامات مجلس برای رسیدگی قضائی به این پرونده تصریح کرد: ما زمانی که فهمیدیم این اتفاق افتاده است نامه‌ای را به رؤسای سه قوه نوشتیم و عده‌ای از نمایندگان نیز آن را امضاء‌ کرده‌اند که او تحت تعقیب قرار بگیرد چرا که تا آن زمان آزاد بود.

توکلی یادآور شد: بنده نزد آقای لاریجانی رفتم و گفتم چرا او را بازداشت نکرده‌اید که آقای لاریجانی گفت: شاید این کار مخل استیفای حقوق دولت شود اما بنده پاسخ دادم که این نگرانی جایی ندارد. لذا فردای آن روز بابک زنجانی بازداشت شد.

توکلی رسیدگی به پرونده‌های مالی را امری دشوار دانست و تأکید کرد: اگر در چنین پرونده‌هایی هماهنگی نباشد کار دشوارتر می‌شود اما بنده دولت وقت را مقصر می‌دانم.

نماینده مردم تهران در مجلس در همین زمینه ادامه داد: ما اسنادی از بابک زنجانی داشتیم که نشان می‌داد او با شناسنامه جعلی حساب باز می‌کند و بانک مرکزی نیز در پاسخ استعلام بانک‌ها اعلام می‌کرد که این فرد جاعل شناسنامه است اما با این وجود برای او حساب باز می‌شد؛ باید پرسید آیا همین که بابک زنجانی با آقای هاشمی رفسنجانی عکس گرفته کافی است؟ به هر حال امیدواریم در این دولت به این پرونده رسیدگی شود.

*نادران: بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی نباید منجر به سیاه نمایی شود/ بانی مبارزه با فساد مقام معظم رهبری است


در ادامه الیاس نادران نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، گفت:  اگر قرار است در مورد مبارزه با فساد تشکلی صورت بگیرد، ابتدا باید از مقام معظم رهبری این تشکر را صورت داد، چرا که ایشان بانی مبارزه با فساد بوده‌اند.

وی افزود: لابد همه دوستان به خاطر دارند در مورد فساد پرونده شهرام جزایری اولین کسی که چک اهدایی شهرام جزایری را رد کردند و خواستار پیگیری و کشف آن فساد شدند مقام معظم رهبری بودند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: فساد شهرام جزایری به شکل سازمان‌یافته در جاهای مختلف ریشه دوانده بود، اما به حمد الهی پیگیری‌ها به طور نسبی به نتیجه رسید.

نادران تأکید کرد: علی‌رغم پیوند سیاسی صاحبان ثروت و قدرت، تاکنون صاحبان قدرت سیاسی مشمول محاکمات علنی و قضایی در این سطح نشده بودند که با به نتیجه رسیدن پرونده رحیمی، اولین بار این اتفاق صورت گرفت.

وی از قاضی پرونده محمدرضا رحیمی «قاضی خراسانی» تشکر و تصریح کرد: باید مدال شجاعت به آقای خراسانی تقدیم شود، چرا که وی علی‌رغم فشارهای متعدد بالاخره حکم را صادر کرد، هر چند به دلیل سازمان یافته بودن این جرم حکم آقای رحیمی را بیش از این می‌دانستیم، اما بالاخره حکم آن چیزی است که صادر شده است.

وی خاطرنشان کرد: شنیده‌ایم بررسی پرونده‌ها همچنان باقی است و جرایم و اتهامات هنوز مفتوح است، امیدواریم آنها هم بررسی و نتیجه برای مردم آشکار شود.

به اعتقاد نادران، مبارزه با فساد به دلایل متعددی اهمیت دارد که مبارزه با ناامن کردن محیط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و تخریب کردن اساس نظام و مسئولان پاکدست، از مهمترین این دلایل هستند.

این نماینده مجلس نهم ادامه داد: ما امروز مدعی هستیم که حکومتی دینی و شرعی ارائه داده‌ایم، بنابراین باید دقت بیشتری به این امر نسبت به سایر حکومت‌ها صورت گیرد و صاحبان قدرت در چنین حکومتی نیز باید از هر انحرافی جلوگیری کنند.

به گفته نادران، در بحث مبارزه با فساد نباید سیاه‌نمایی صورت گیرد و باید در حد خود مسئله، به مسئله پرداخته شود، چرا که برخی‌ها به دنبال القا کردن این مسئله هستند که همه فاسدند و این خط کمک به دشمنان نظام است.

وی تأکید کرد: درباره فساد هیچ برخورد جناحی وجود ندارد، چرا که مفسدان به دنبال پشتیبانی سیاسی برای خود هستند و همچون شهرام جزایری به همه باج می‌دهند، بنابراین برخورد جناحی با مسئله اشتباه است زیرا این یک عزم ملی است و همه آنهایی که دل در گرو نظام دارند باید در مقوله مبارزه با فساد، حساس باشند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: امروز در کشور مسائل مختلف و اتهامات مختلفی به افراد زده می‌شود که یکی از آنها بحث نقل و انتقالات ارزی است، اما ما در مورد این مسائل مختلف ابتدا با مسئولان ذیربط صحبت و مسئله را تعقیب می‌کنیم، اما اگر از طریق مجاری موجود، کار دنبال نشود، مجبوریم مسئله را با افکارعمومی در میان بگذاریم و از آنان کمک بگیریم.

نادران پیگیری پرونده محمدرضا رحیمی را از سال 83 عنوان و تصریح کرد: ما از سال 83 با ریاست وی در دیوان محاسبات مخالف بودیم و ادله هم داشتیم، اما آن موقع لازم نبود که این موارد گفته شود، اما جریاناتی بودند که مسئله را تعقیب کردند و آقای رحیمی ریاست دیوان محاسبات را برعهده گرفت و درنهایت مشخص شد حق با دوستان ما بود.

وی اضافه کرد: ما در سال 88 پرونده آقای رحیمی را به این دلیل رسانه‌ای کردیم که وی منصب مهمی را در جمهوری اسلامی برعهده گرفته بود و آن معاون اولی رئیس‌جمهور بود، بنابراین اگر رئیس‌جمهور وقت به هر دلیل کنار می‌رفت، طبق قانون آقای رحیمی می‌توانست رئیس‌جمهوری را برعهده بگیرد،‌بنابراین ما نمی‌توانستیم در برابر فردی که مشکلات فساد مالی دارد سکوت کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس به پیگیری‌های آیت‌الله آملی لاریجانی در بحث پرونده محمدرضا رحیمی اشاره و تأکید کرد: آقای آملی لاریجانی شخصاً پیگیر این پرونده بودند و بنده در جلسات متعددی که از سال 88 به بعد با وی داشتم متوجه شدم که چه فشارهایی به دستگاه قضا و شخص ریاست قوه وارد می‌شود.

نادران از دستگاه قضایی کشور خواست که در بررسی پرونده‌ها عادلانه و قاطعانه برخورد کند، چرا که این دو عنصر اثربخشی دستگاه قضا را افزایش می‌دهد.

وی در ادامه سخنان خود به پیگیری‌های مجلس هشتم در مورد مسئله فساد اشاره کرد و گفت: در مجلس هشتم علی‌رغم همه فشارها، 216 نماینده به قوه قضائیه درخواست کرده‌اند که به دو مصداق دانه‌درشت متهمین فساد رسیدگی کنند، بنابراین مجلس تاکنون در بحث مبارزه با فساد سربلند بیرون آمده و به وظیفه خود عمل کرده است.

این نماینده مجلس اظهار امیدواری کرد: انشاءالله همه ما به وظایف قانونی خود عمل کنیم و به جای تحمیل هزینه به مسئولان از سوی مفسدان، کار به جایی برسد که مفسدان برای فساد آنقدر متحمل هزینه‌های بالا باشند که هیچ‌کس فکر فساد در کشور را نکند.

نادران با اشاره به مخالفت برخی از نمایندگان مجلس هفتم به ریاست رحیمی در دیوان محاسبات اظهار داشت: وقتی که مجلس هفتم به ریاست این فرد برای دیوان محاسبات رأی داد از همان سال 85 تذکرات ما شروع شد و در کمیسیون بودجه و در 13 جلسه به بررسی تخلفات ایشان پرداختیم و دفاعیات این فرد استماع شد که قابل پذیرش نبود.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه بنده اینجا از مظلومیت مهندس آسوده( از مسئولان وقت بیمه ایران) که شبانه عزل شد دفاع می‌کنم افزود: با گزارشی که آقای رحیمی از دیوان محاسبات داده بود این اقدام صورت گرفت اما معلوم شد آن ادعاها علیه مدیرعامل وجاهت نداشته است.

وی ادامه داد: آقای احمدی‌نژاد با اطلاع این انتصاب‌ها را انجام داد و در نهایت او را معاون اول کرد و در واقع رئیس‌جمهور وقت با علم به این مسائل او را منصوب کرد اما اینکه بعداً در قوه مجریه اقداماتش چه می‌شود از مسائلی است که قوه قضائیه باید پیگیری کند.

 


به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان یک کلاغ چهل کلاغ و آدرس kalagh khabarchin.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 85
بازدید دیروز : 117
بازدید هفته : 810
بازدید ماه : 793
بازدید کل : 62669
تعداد مطالب : 226
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

RSS

Powered By
loxblog.Com