شهید فلاحی برجسته ترین مدیریت جهادی را در دوران مسئولیت خود در ارتش ارائه کرد


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 102
نویسنده : رامین رها

یادواره شهید سرلشگر ولی الله فلاحی روز پنجشنبه با حضور امیر سرتیپ ستاد  سیدعبدالرحیم موسوی، جانشین فرمانده کل ارتش در فرهنگسرای جلال آل احمد شهرستان طالقان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، جانشین فرمانده کل ارتش در این مراسم با بیان خصوصیات برتر و ممتاز شهید سرلشکر ولی الله فلاحی گفت: این شهید والامقام برجسته ترین و کارامدترین مدیریت جهادی را در دوران بحرانی مسئولیت خود در ارتش ارائه کرد و ارتش را از مرگ حتمی نجات داد، آن را مداوا و تقویت کرد،به میدان جنگ برد و دشمن بعثی و متجاوز را نابود کرد و آنان را از خاک مقدس ایران اسلامی بیرون راند.

 

امیر سرتیپ موسوی با بیان اینکه شهید فلاحی هیچ نیازی به ما و معرفی خود ندارد بلکه این ما و جامعه امروز ما است که به شناسایی و شناساندن شهید فلاحی سخت نیازمند است؛ گفت: آنچه در معرفی شخصیت بی نظیر شهید فلاحی باید اشاره کرد در واقع مظلومیت اوست چراکه این شهید والامقام نه آنطور که شایسته بوده معرفی شده و نه شخصیت بی نظیر او آنطور که شاید و باید مورد تحلیل و تجلیل قرار گرفته است.

وی در ادامه با بیان اینکه در سال 58 چند مصاحبه و از جمله مناظره به یادماندنی و معروف و تاریخی شهید فلاحی با نمایندگان گروهک های ضد انقلاب را از تلویزیون دیدم و صحبت های ایشان را در نمازجمعه آن سال شنیدم،افزود:در آن مصاحبه و مناظره ایشان با چنان هیبت مردانه و آن صدای با صلابت و استحکام سخن می گفت که گویی نماد اقتدار، قدرت، اراده و صلابت ایران بود.

جانشین فرمانده کل ارتش ادامه داد: این شهید والامقام ارتش اسلام آنچنان بر من تاثیر گذاشت که عاشق پوشیدن لباس ارتش جمهوری اسلامی ایران شدم که این عشق را هنوز در دل دارم.

وی اضافه کرد: شهریور 1384 که به عنوان رییس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران تعیین شدم و وارد دفتر کار خود شدم تصویر شهید فلاحی زینت آن دفتر بود و در آن سه سالی که در آن دفتر حضور داشتم یکی از کارهای من نگاه کردن به این تصویر و تقویت این فکر بود که این مرد بزرگ در چه شرایط دشواری این سرمایه ملی یعنی ارتش را از مرگ حتمی نجات داد و آن را به قله افتخار و اقتدار نشاند.

امیر موسوی گفت: در این مدت به خود می گفتم تو اینک نگهبان این امانت گرانسنگی هستی این انسان با ایمان و والا با ایمان خود، علم و حلم و با گذشت و فداکاری و مدیریت و دوراندیشی به اینجا رسانده است.

وی افزود: بعد از تدبیر مقام معظم رهبری در خصوص مدیریت جهادی مطالعات زیادی را در این خصوص انجام داده ام که در آن مطالعات دریافتم که شهید فلاحی برجسته ترین مصداق یک مدیر جهادی و کامل ترین الگوی مدیریت جهادی از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا روز هفتم مهر 1360 یعنی زمان شهادت خود بوده است.

امیر موسوی یادآور شد:یکی از همسنگران این شهید در اهواز تعریف می کرد که شهید فلاحی در دوران دفاع مقدس شب و روز نداشت و هر شب که به محل استراحت باز می گشت از ثانیه ها هم نمی گذشت و درحال برنامه ریزی و طراحی عملیات برای دفاع از ایران اسلامی در مقابل تهاجم دشمن بعثی بود.

وی در خصوص خصوصیات اخلاقی این شهید والامقام که برخی از بزرگان نیز به آن پرداخته اند گفت:شهید سرلشکر فلاحی را یک نظامی عالم و دارای تخصص و اشراف نظامی و علوم نظامی و نبوغ و افسری بسیار شجاع و معتقد خوانده اند.برخی ها ایشان را انسانی مخلص، درخدمت انقلاب، حاضر در خط مقدم جبهه هاف متواضع، رئوف و مهربان و در تصمیم گیری ها قاطع یاد کرده اند و تعدادی دیگر نیز شهید فلاحی را میهن دوست، انقلابی و فدایی حضرت امام (ره) عنوان کرده اند؛ اما در واقع شخصیت شهید فلاحی هنوز ناشناخته مانده است و همه ما وظیفه داریم گرد مظلومیت و خوب شناخته نشدن را از چهره شهید فلاحی پاک نماییم.

یادواره شهید سرلشگر ولی الله فلاحی عصر پنجشنبه با حضور خانواده این شهید والامقام و جمعی از فرماندهان عالیرتبه نیروهای مسلح در فرهنگسرای جلال آل احمد شهرستان طالقان برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، مهنس طهایی، استاندار البرز، حجت الاسلام حسینی، امام جمعه شهرستان طالقان، مهندس لهراسبی، فرماندار طالقان، حجت الاسلام کیایی نژاد، نماینده مردم طالقان در مجلس شورای اسلامی، امیر سرتیپ حیدری، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده، معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ شهرام، معاون قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص)، تعدادی از رؤسا و معاونین ادارات تابعه سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و جمع کثیری از پیشکسوتان دفاع مقدس ارتش و همرزمان شهید فلاحی حضور داشتند.

امیر سرلشگر ولی الله فلاحی در سال 1310 در روستای کولج از توابع طالقان دیده به جهان گشود. این شهید سرافراز ارتش اسلام روز هفتم مهر 1360 پس از عملیات موفقیت آمیز ثامن الائمه(ع) و شکست حصر آبادان در سانحه هوایی سقوط هواپیمایی سی - 130 ارتش در حوالی کهریزک به لقاء الله پیوست.




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان یک کلاغ چهل کلاغ و آدرس kalagh khabarchin.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 217
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 217
بازدید ماه : 1277
بازدید کل : 63153
تعداد مطالب : 226
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

RSS

Powered By
loxblog.Com